Centrum Lab

Akciós laboratóriumi vizsgálataink

 

A vénás vérből végzett szerológiai IgG antitest kimutatás minden nyitva tartó magánvérvételi helyünkön akciósan elérhető el!

 

A vizsgálatot nagyteljesítményű, professzionális laboratóriumi automatán végezzük Központi Mikrobiológiai Laboratóriumunkban, a nemzetközi diagnosztikai piac egyik vezető gyártójának kemilumineszcens mikropartikula immunoassay módszerével. Ez az eljárás az ELISA-módszer egy továbbfejlesztett változata, mely a gyorsteszteknél nagyságrendekkel megbízhatóbb eredményt ad. A gyártó által megadott, kiváló szenzitivitási és specificitási adatokat saját, összehasonlító vizsgálataink is igazolták.

Az általunk kiadásra kerülő SARS-CoV-2 szerológiai eredmények megbízhatóságát nagymértékben növeli az is, hogy valamennyi leletünket a fertőzésszerológiában járatos mikrobiológus szakértőink validálják és interpretálják.

PCR-vizsgálataink (légúti mintából, igény esetén szerológiai vizsgálattal kombinálva) továbbra is csak ezeken a helyszíneken érhetők el.


Vizsgálat megnevezése
Vizsgálat ára
SARS-CoV-2 RT-PCR vizsgálat
(légúti mintából, 3-féle COVID-19 specifikus gén kimutatásával)
30 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj
SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat
(vénás vérből, nagy teljesítményű automatán, CMIA technológiával)     Akció!
8 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj
SARS-CoV-2 RT-PCR és IgG vizsgálat együtt   38 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj


Időpontfoglalásért Budapesten hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 5 888 500-as telefonszámon, vidéken pedig keresse helyi kirendeltségeink elérhetőségeit.

 


Lejárt Akcióink:

Férfi egészségcsomag akció:  2019. november 5-től december 31-ig

Őszi akciónkban a férfi egészségcsomagunk része a prosztatarákot szűrő PSA-teszt és egy részletes férfi laborvizsgálat.

Mit kell tudni a prosztatarákról?
 • kezdeti stádiumban sokszor tünetmentes
 • a tünetmentesség miatt gyakran csak előrehaladott állapotban diagnosztizálják
 • a betegség kialakulásának oka pontosan nem ismert, ezért tudatosan nem megelőzhető
 • kockázati tényezők lehetnek: genetikai -, valamint környezeti és életmódbeli tényezők (zsíros ételek fogyasztása, bizonyos anyagokkal rendszeres érintkezés, pl: kadmium)
 • a férfiak körében a második leggyakoribb halálozási ok

A PSA (prosztata specifikus antigén) a prosztata szövetében termelődő fehérje, a szérumban fehérjéhez kötött és szabad formában található. Mindkét forma mérésének van jelentősége.

A szérumszint emelkedett lehet az alábbi esetekben:

 • a prosztata rosszindulatú elváltozása
 • jóindulatú prosztata megnagyobbodás
 • a prosztata gyulladásos megbetegedései

Allergia/ Ételintolerancia/ Cöliáka/ Laktózintolerancia

Akció ideje: 2019. augusztus 1 – szeptember 30.

Az allergia a szervezet fokozott reakciója olyan anyagokra (allergénekre), melyek normális esetben nem okoznának észlelhető tüneteket. Ezen anyagok közül egyesek belégzéssel jutnak szervezetünkbe (pl. pollen, állati szőr, penészspórák, atka), míg mások a táplálkozás során (élelmiszerek egyes összetevői-tej, tojás, szója stb.). Ezeken kívül vannak olyanok, amelyek a bőrrel való érintkezés során okoznak panaszokat (pl. latex), vagy rovarcsípés során vezetnek allergiás reakcióhoz.

A táplálékintolerancia általában nem veszélyes betegség, de a tünetei megnehezítik az életet és az életminőség romlásához vezethetnek. Az ételintolerancia tünetei lassabban alakulnak ki és nem annyira egyértelműek, mint az allergiáé. Ételintoleranciára utalhatnak az étkezések után jelentkező: puffadás, hasmenés, hányás, fáradtság, stb.


Önmintavételes HPV teszt - Méhnyakrák megelőzése érdekében
Akció ideje: 2019.01.27- 2019. 02.28

A méhnyakrák az egyik legmagasabb halálozási aránnyal járó rosszindulatú daganat, melynek kialakulása bizonyítottan összefüggésbe hozható a méhnyak környéki HPV-fertőzéssel.
A humán papillóma vírus - HPV - igen elterjedt, majd minden szexuálisan aktív felnőtt, élete során legalább egyszer fertőződött.

A HPV-mintavételre eddig csak nőgyógyászati kivizsgálás részeként volt lehetőség, mostantól azonban ez már közvetlenül is elérhető pácienseink számára, önmintavevő alkalmazásával.


Férfi egészségcsomag (2017. 11. 01 - 12. 15) 
Mit kell tudni a prosztatarákról?
 • kezdeti stádiumban sokszor tünetmentes
 • a tünetmentesség miatt gyakran csak előrehaladott állapotban diagnosztizálják
 • a betegség kialakulásának oka pontosan nem ismert, ezért tudatosan nem megelőzhető
 • kockázati tényezők lehetnek: genetikai -, valamint környezeti és életmódbeli tényezők (zsíros ételek fogyasztása, bizonyos anyagokkal rendszeres érintkezés, pl: kadmium)
 • a férfiak körében a második leggyakoribb halálozási ok

Akciós ára 9.900 Ft + vérvételi/adminisztrációs dív volt 14.080,- Ft +vérvételi/adminisztrációs díj helyett.


 

Cukorbetegség szűrőcsomag (2017. 11. 01 - 12.15)

A magas vércukor évekig nem okoz panaszokat, emiatt sokszor előfordul, hogy csak akkor fedezik fel a cukorbetegséget, mikor már valamely szövődménye megjelenik. Ezek a szövődmények azonban súlyosak és akár életveszélyesek is lehetnek.
Akciós ára 9.900 Ft + vérvételi/adminisztrációs dív volt 14.080,- Ft +vérvételi/adminisztrációs díj helyett.


 

Csontritkulás szűrőcsomag (2017. 10. 16 - 12. 15)

A csontritkulás – oszteoporózis –  a „néma járványok” egyike, amely a szövődmények kialakulásáig gyakran semmilyen tünetet nem okoz. Akkor azonban drámai következményekkel, az életvitel átmeneti vagy tartós megváltozásával, krónikus fájdalmakkal járó állapotot idéz elő.
Akciós ára 11.900,- Ft +vérvételi/adminisztrációs díj volt 16.110,- Ft +vérvételi/adminisztrációs díj helyett.

 

 


 
D-vitamin akció (2017. 10. 16 - 12. 15)

Annak ellenére, hogy elviekben napi 15-20 perc napon való tartózkodás elegendő D-vitamin raktáraink feltöltéséhez, mégis a magyar lakosság kb. felének még nyáron is az optimálisnál alacsonyabb a  D-vitamin szintje, melyet saját méréseink is alátámasztanak. Javasolható, hogy az egészséges életmód szerves részeként D-vitamin ellátottságunkat igyekezzünk optimális szinten tartani, melyhez elengedhetetlen koncentrációjának rendszeres ellenőrzése (elegendő 6 havonta). Ez pedig egy egyszerű mintavétellel felmérhető.

 

Inzulinrezisztencia (2017. 07. 17- 09.30)

Az inzulinrezisztencia, ha nem kezelik, komolyabb problémákat is okozhat!Mindenképpen fontos megjegyezni: az IR visszafordítható. Megfelelő táplálkozással (mely szénhidrátokban és telített zsiradékokba szegény), rendszeresen végzett testmozgás eredményeképpen, a csökkenő testsúllyal a szervezet jobban reagál az inzulin hatására. Ezáltal megelőzhető a cukorbetegség kialakulása és az IR esetleges tünetei nagymértékben javíthatóak.Bővebben az IR ről: itt olvashat.


PCOS+inzulinrezisztencia (2017. 07. 17- 09.30)

A PCOS egy mozaikszó, jelentése policisztás ovárium (petefészek) szindróma. A PCO szindróma egyszerre hormonális probléma és komplex anyagcserezavar is.A PCOS a nőket érintő egyik leggyakoribb hormonális betegség. Bővebben: PCOS


Allergia (2017. 07. 17- 09.30)
Tüsszögök és állandóan folyik az orrom - ez allergia vagy megfázás?

Az időszaki (légúti) allergia és a közönséges megfázás sokszor nagyon hasonló tünetekkel jár, és ezért gyakran nehéz megkülönböztetni. Nézzük, mi az a pár dolog, ami segít a diagnózisban.

 • Változott-e az évszak a tünetek megjelenésekor?
 • A tünetek hirtelen jelentkeztek?
 • A szemek viszketnek és vizenyősek?
 • Van láz és gennyes orrváladékozás?

Ha az első három kérdésre a válasz igen, az utolsó pedig nem, akkor allergiáról lehet szó. Az allergiás tüneteket soha nem kíséri láz, míg a megfázást időnként igen. Másrészről az allergiás orrfolyás tiszta, vízszerű, szemben a megfázással járó sűrű sárgás-zöldes váladékkal.

Ha a fenti válaszok alapján úgy tűnik, légúti allergiája van, érdemes kideríteni egy vizsgálattal, melyik allergénnel szemben alakult ki.
Azonban a klinikai diagnózist, illetve a kezelési tervet sohasem szabad egyetlen teszt eredményére alapozni; ezeket a kezelő orvos az összes rendelkezésre álló klinikai és laboratóriumi lelet együttes figyelembe vételével állapítja meg. Bővebben: Allergia


HPV otthoni önmintavételes teszt (2017. 07. 17- 09.30)
A méhnyakrák

Az egyik legmagasabb halálozási aránnyal járó rosszindulatú daganat, melynek kialakulása bizonyítottan összefüggésbe hozható a méhnyak környéki HPV-fertőzéssel. A Humán papilloma vírus - HPV - igen elterjedt, majd minden szexuálisan aktív felnőtt élete során legalább egyszer fertőződött. Otthoni önmintavételes HPV teszt


PSA szűrés vérvétellel, akciósan csak novemberben!  2016.11.01.-2016.11.30

Immár 3. éve, hogy örömmel csatlakoztunk a Movember mozgalomhoz, a Movember Hungary felkérésére!
A már megszokottak szerint idén is kedvezményesen, ill. 2016.11.26-án akár ingyenesen is igénybe vehették a PSA szűrést pácienseink. PSA szűrés


HPV vizsgálat - otthoni önmintavétellel!  2016.11.01.-2016.11.30
Kinek ajánlott az otthoni HPV teszt?

Minden szexuálisan aktív nőnek, akik nem jártak (HPV-re is kiterjedő) nőgyógyászati szűrésen az idén. Novemberben a kijelölt vérvételi pontjainkon kedvezményesen rendelhették meg a vizsgálatot.


Inhalatív allergia panel + Élni jó csomag  2016.09.20- 2016.10.31ig

Akciós ára: 9.000 Ft + vérvételi/adminisztrációs díj volt
(Eredeti ára: 11.890 Ft + vérvételi/adminisztrációs díj lenne)

Az allergiás megbetegedések diagnosztizálásában fontos, de nem kizárólagos szerepet játszanak a vérből végzett laboratóriumi vizsgálatok. A kórelőzménnyel és a klinikai tünetekkel együtt hozzásegíthetik az orvost a diagnózis megerősítéséhez, valamint segítséget nyújthat a megfelelő kezeléshez.


Kerek Csomag Akció - 2015. 07. 08 -tól - 2016. 09. 19ig.

Az Akciós csomag ára: 12.900 Ft volt.

Az OÉTI 2014-es felmérése alapján Magyarország felnőtt lakosságának 65%-a túlsúlyos, vagy elhízott. Rengeteg embertől hallani, hogy Ő mindent megtesz a fogyás érdekében, de az mégsem következik be. Ekkor lehet gyanakodni, valamely betegségre a háttérben.

A Kerek Csomagunk segítségével a túlsúly egyes lehetséges  okaira derülhet fény. Vizsgáljuk, hogy fennáll-e az inzulinrezisztencia, vagy  a leptinrezisztencia állapota, esetleg a pajzsmirigy alulműködése okozhatja a többletsúlyt ( melyekről részletesen a "Blog" menüpontunkban olvashatnak).

Amennyiben a leletek azt mutatják, hogy fentiek közül valamely állapot már kialakult, akkor  dietetikus felkeresése javasolt. Az ő segítségével meghatározható a személyre szabott, következetes étrend és fizikai aktivitási forma. Bár talán csábítóak lehetnek, mégis óvakodni kell a manapság népszerű, ún. divatdiétáktól és különféle csodaszerektől, mivel ezek gyakorta többet ártanak, mint használnak és nemritkán éppen ellentétes hatás érhető el velük.Ha a diéta és testmozgás nem elég hatékony, akkor pedig szükség lehet gyógyszeres és /vagy műtéti beavatkozásra. Ezzel kapcsolatban azonban kizárólagosan szakorvos dönthet.


Az Élni Jó csomagunkat térítés nélkül vehették igénybe. Csak az 1500 Ft összegű vérvételi/adminisztrációs díjat kellett fizetni!  -  2015. 09. 07 - 2016.03.18 ig
Kizárólag a Mammut II és az Árkád Bevásárlóközpontban volt elérhető az akció!

További részletek:

élni jó vérvételi csomag- vese világnapra

Vizsgálati panelünket ajánljuk, amennyiben:
 • 18 éven felüli
 • az utolsó vérvételi eredménye alapján magas volt a glükóz, a triglicerid, valamint a koleszterint szintje,
 • cukorbeteg /vagy ha a családban jelen van a betegség
 • panasza nincs, de szeretne egy áttekintő képet kapni teste alapvető funkcióiról.

Az „Élni jó” csomag tájékoztat a létfontosságú belső szervek, úgymint a vérképző rendszer, máj és vese működéséről. Tartalmazza a fontosabb enzimek (GOT, GPT, γGT, alkalikus foszfatáz) és lebontási termékek (karbamid, húgysav, kreatinin) vizsgálatát. A szénhidrát-, fehérje-, és zsír-anyagcsere állapotáról is fontos információt ad, valamint a szervezetben zajló gyulladásos folyamatok jelzésében nyújt segítséget.


PSA akciók: 2015.11.01-2015.11.30 movember_centrum_lab


Movember Hungary (Movember Magyarország Egyesület) felkérésére és az MME segítségével a novemberi hónapban országosan 13 vérvételi ponton biztosítottuk az akciós PSA szűrést, valamint 2015. november 21-én az MME támogatásával szuper akciós szűrőnapot tartottunk, Budapesten 3 vérvételi ponton!

CrossFit Trafó felhívása:

Ismét November, ismét Movember, ismét a férfiakért kampányolunk! November hónapban ha a CrossFit Trafo, vagy a ForFit Se (Eger) bérletese vagy, és még bajuszt is növesztesz, mi álljuk a PSA szűrésedet, mely vérvizsgálattal a prosztatarák már a korai stádiumban kiszűrhető. A kuponok a CentrumLab szűrőállomásain (Árkád, Mammut II.) válthatók be november 30-áig. Növessz bajuszt, ments meg egy manuszt!


Sportolóknak: D-vitamin csomag akció

A Scitec Nutrition - Mammut I.ben (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.,alsó-földszint L-010-es üzlethelyiség) található üzletében vásárlók, egy D-vitamin kupont kapnak ajándékba, mellyel 6700 Ft helyett 5500 Ft-ért rendelhették meg a D-vitamin csomagunkat.

Blog rovatunkon belül olvashat bővebben a D-vitamin fontosságáról.


Akciós Tumormarker csomag férfiaknak II

Ez a panelünk a tumormarkerek szélesebb skáláját tartalmazza.

A vizsgálatok elvégzését elsősorban azoknak a férfi pácienseinknek ajánljuk, akiknek a családjában előfordult daganatos megbetegedés, bizonytalan eredetű panaszaik vannak, melyek mögött felmerül a tumor lehetősége, vagy képalkotó diagnosztikai lelet, egyéb orvosi vizsgálat azt indokolja.

Csomagunk részeként vizsgáljuk a májban, vastagbélben, tüdőben, herében, hasnyálmirigyben, gyomorban, prosztatában és húgyhólyagban kialakuló elváltozásokkal, valamint a melanoma malignummal összefüggő tumormarkereket.

Figyelem ! Negatív eredmény nem zárja ki teljes biztonsággal daganat jelenlétét. Pozitív érték sem jelent feltétlenül rosszindulatú daganatot. Minden esetben  orvos által felügyelt további vizsgálatokra van szükség a végső diagnózishoz.

Akciós Tumormarker csomag: 15.900 + vérvételi/adminisztrációs díj volt. (Az eredeti ár 30.200 Ft + vérvételi/adminisztrációs díj lenne )

Akciós Tumormarker csomag: 15.900 + vérvételi/adminisztrációs díj volt. (Az eredeti ár 30.200 Ft + vérvételi/adminisztrációs díj lenne )


Akciós Tumormarker csomag hölgyeknek II

Ez a panelünk a tumormarkerek szélesebb skáláját tartalmazza.

A vizsgálatok elvégzését elsősorban azoknak a hölgy pácienseinknek ajánljuk, akiknek a családjában előfordult daganatos megbetegedés, illetve olyan bizonytalan eredetű panaszaik vannak, melyek mögött felmerül a tumor lehetősége, vagy képalkotó diagnosztikai lelet, egyéb orvosi vizsgálat azt indokolja.

Csomagunk részeként vizsgáljuk a májban, vastagbélben, tüdőben, petefészekben, emlőkben, hasnyálmirigyben, gyomorban és húgyhólyagban kialakuló elváltozásokkal, valamint a melanoma malignummal összefüggő tumormarkereket. A ROMA score számítása által pedig nagy valószínűséggel jelezhető a petefészekrák kialakulásának kockázata.

Figyelem ! Negatív eredmény nem zárja ki teljes biztonsággal daganat jelenlétét. Pozitív érték sem jelent feltétlenül rosszindulatú daganatot. Minden esetben orvos által felügyelt további vizsgálatokra van szükség a végső diagnózishoz.

Akciós Tumormarker csomag: 19.900  Ft + vérvételi/adminisztrációs díj ( Az eredeti ár  39.600 Ft + vérvételi/adminisztrációs díj lenne )

Akciós Tumormarker csomag: 19.900  Ft + vérvételi/adminisztrációs díj ( Az eredeti ár  39.600 Ft + vérvételi/adminisztrációs díj lenne )


Akciós Menedzser vérvételi csomag

II. János Pál pápa 1992-ben döntött arról, hogy a katolikus egyház február 11-én tartsa a betegek világnapját. A világnap célját a pápa úgy határozta meg, hogy "Isten egész népe kellő figyelmet szenteljen a betegnek, illetve segítse elő a szenvedés megértését".

A Centrum-Lab Kft. a betegség megelőzését, illetve az esetleges problémák mielőbbi felderítését támogatja, ezért a Világnap alkalmából a Menedzser csomagunkat vehetik igénybe akciósan,

Akciós Menedzser vérvételi csomag ára: 8.900 Ft + vérvételi/adminisztrációs díj. (Eredeti ára: 13.370 FT + vérvételi/adminisztrációs díj lenne.)


Thrombofília csomag egy ingyenes Élni jó csomaggal: 2014.07.01- 2015.02.03 ig

Amennyiben az akció ideje alatt rendelt egy Thrombophylia csomagot, akkor egy Élni jó csomagot kapott mellé ajándékba!

Trombózis, trombofília akciós vérvételi csomag: 29.900 Ft + vérvételi/adminisztrációs díj volt. ( Eredeti ára: 47.090 FT + vérvételi díj lenne, csomag kedvezmény: 37 %.)

Bővebben a Trombózisról, a jeleiről, vagy a vizsgálat indokoltságáról a "Blog" rovatunkon belül olvashat.

Trombózis-trombofília vérvételi csomag:

A laboratóriumi vizsgálatsor rámutat arra, hogy Ön veszélyeztetett -e a trombózis kialakulásban. Amennyiben a laboratóriumi vizsgálatok azt mutatják, hogy az Ön trombóziskészsége fokozott, akkor mindenképp konzultájon háziorvosával, hogy mit tehetnek a megelőzés érdekében, pl: életmódbeli változások ( dohányzás, fogamzásgátló elhagyása, vagy diéta, stb.) esetlegesen megelőző terápia.


Inhalatív allergia vizsgálat- akció: 2014.09.08 -2015. 02.03 ig

allergia

Inhalatív allergia panelünk megrendelése esetén egy élni jó csomagot adtunk ajándékba.

Inhalatív allergia panel+ Élni jó csomag Akciós ára: 9.000 Ft+ vérvételi díj/adminisztrációs díj volt (Eredeti ára: 9.000 Ft+  2.900 Ft + vérvételi/adminisztrációs díj lenne)

Az inhalatív allergia panel

A vizsgálat kimutatja a lehetséges allergiás reakciókat a környezetben található különféle anyagokra: korompenész, nyárfakeverék, poratka d2, poratka d1, kutya hámantigén, macska hámantigén, csalán, kanadai aranyvessző, lándzsás útifű, fekete üröm, parlagfűkeverék, gyomkeverék, csillagpázsit, termesztett rozs, nád, fűkeverék. Az immunkompetens B limfociták antigénstimulusra allergénre specifikus IgE antitesteket képeznek. Bővebben

Az allergiáról bővebben: itt   


2014. 11. 29-én Kedvezményes PSA szűrés volt Budapesten, Siófokon és Egerben!

A nemzetközi "Movember -mozgalom" lényege, hogy novemberben megpróbálják felhívni a férfiak figyelmét a szűrés fontosságára, mellyel megelőzhető a prosztata - és hererák kialakulása. 2014-ben három olyan edzőteremben végeztük el a férfiak PSA szűrését, ahol nem csak a test edzettségére figyelnek, hanem a teljes testi-lelki egészséget is fontosnak tartják.

Ezúton is köszönjük, Tóth Ákosnak (RockStar Gym), valamint Matis Zsófiank  ( CrossFit Trafo és ForFitSE) a rengeteg munkát és szervezést az események létrehozása érdekében, valamint a helyszínen nyújtott segítségüket.

Helyszínek: movember_psa


Budapest:
CrossFit Trafo -  Cím: 1089 Budapest, Korányi Sándor u. 3/b
trafo_psa_szures
Siófok:

Rock Star GYM -  Cím:  8600, Siófok, Széchenyi utca 3-5.

Eger:

ForFit SE - Cím: Eger, Dr. Sándor Imre u. 4eger_psa_szures

A vérvételi leleteket hétfő (2014. 12. 01.) 19 óráig a páciens által megadott e-mail címre kiküldjük.


After - Party Csomag (STD/STI vizsgálat)
STD/STI: nemi úton átvihető betegségek/fertőzések

2014.03.01- 2014. 07.01 -ig, közel 50%-os kedvezménnyel  volt megrendelhető!

std_sti_vizsgalati_csomagCsomagunk tartalmazza a leggyakoribb STD (nemi úton átvihető betegségek) kórokozók vérből történő kimutatását, hölgyeknél kiegészítve HCG-vel (terhesség igazolására irányuló vizsgálat). Ezen kórokozók súlyos tüneteket okozhatnak, komoly szövődményekkel (meddőség, ízületi, szemészeti problémák).

A panelt akkor ajánljuk elvégeztetni, ha:

 • szexuális együttlétkor nem használtak óvszert,
 • partnereiket gyakran váltogatják,
 • két férfi között történt szexuális kapcsolat,
 • a nemi szervek táján kiütés, váladékozás, viszketés, fájdalom, illetve a testen bárhol, más okkal nem magyarázható kiütés, nyirokcsomó megnagyobbodás, láz, hasmenés, hányinger, hányás jelentkezik,
 • egyáltalán gyanúja van arra, hogy megfertőződhetett.

Érdemes a csomagot a partnerrel együtt igénybe venni, elejét véve az esetlegesen jelenlévő fertőzések továbbadásának.

Panaszok, a fertőződés alapos gyanúja, illetve pozitív eredményű laboratóriumi lelet esetén keressen fel bőr-és nemigyógyász szakorvost.


 élni jó vérvételi csomag- vese világnapra"Vese Világnap-i" Akció a Mammut II.-ben!        
"Élni Jó" Vérvételi Csomag - 2900 Ft.   

 Az akció : 2014. 03. 13. -  2014. 04. 12.- ig tartott

Ingyenes vizeletvizsgálattal és vérnyomás méréssel, vérvételi díj: 0 Ft (Vérvételi díj: 1200 Ft lenne- a  Mammut II. központi laborban).

Vizsgálati panelünket olyan embereknek ajánljuk, akiknek panasza nincs, de szeretnének egy áttekintő képet kapni testük alapvető funkcióiról.

Március 13: a Vese Világnapja

A Világnap évi központi témája a krónikus vesebetegség és az öregedés kapcsolata, jelmondata:
„A veséink velünköregszenek! Védd a vesédet, tudd meg, hogyan!" 


Ennek kapcsán ajánljuk akciós csomagunkat, melynek része az „Élni jó“ vizsgálati panelünk, kiegészítve ingyenes vizeletvizsgálattal és vérnyomásméréssel.Ennél az akciós csomagunknál a vérvételi díj is ingyenes

Magyarországon minden 10. embert érint a vesebetegség valamilyen formája. Mivel a vesék károsodása sokszor észrevétlenül marad és csak későn, vagy mellékleletként derül ki, így ajánlatos megelőzni kialakulását. Ennek legegyszerűbb módja pedig egy laboratóriumi szűrővizsgálat.

Ahhoz, hogy a veseműködés károsodása végül krónikus vesebetegséghez vezessen, nagyban hozzájárul a cukorbetegség és a magas vérnyomás is. Így ezek rendszeres kontrollálása is kiemelten fontos.


Élni jó csomag, szűrés vérvétellelÉlni Jó Csomag + D-vitamin vérvételi Facebook kupon!

Az akció ideje alatt 8020 Ft helyett, 5400 Ft-ért volt megrendelhető.

A Facebook Kupon, a Kupon elfogadó helyeinken; 2014. március 31.-ig volt beváltható.

Élni Jó Csomag

Vizsgálati panelünket olyan embereknek ajánljuk, akiknek panasza nincs, de szeretnének egy áttekintő képet kapni testük alapvető funkcióiról.

Az „Élni jó” csomag tájékoztat létfontosságú belső szervek, úgymint a vérképző rendszer, máj és vese működéséről. Tartalmazza a fontosabb enzimek (GOT, GPT, γGT, alkalikus foszfatáz) és lebontási termékek (karbamid, húgysav, kreatinin) vizsgálatát. A szénhidrát-, fehérje-, és zsír-anyagcsere állapotáról is fontos információt ad, valamint a szervezetben zajló gyulladásos folyamatok jelzésében nyújt segítséget.

D-vitamin meghatározása

A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok (A-, D-, E-, K-vitamin) közé tartozik. Legfontosabb funkciója a kalciumháztartás egyensúlyának biztosítása. A bőrben termelődik napfény hatására (ez jelenti a fő forrást), de kis mennyiségben élelmiszerekkel is bevihető. A legújabb irodalomban D-vitamin helyett inkább D-hormonról írnak, mivel szerteágazó, hormonszerű hatást fejt ki a test szinte minden szövetében. Súlyos máj- és vesebetegségben nem termelődik elegendő. A D3-vitamin (kolekalciferol) és a D2-vitamin (ergokalciferol) a D-vitamin szervezetben legnagyobb mennyiségben megtalálható formái.
A vizsgálat során az össz-25-hidroxi-D-vitamin mennyiségét határozzuk meg, mellyel felmérhető a szervezet D-vitamin ellátottsága.


vérvételi csomag a családnak

Családi csomag (Páros csomag +
                                    Egészség 50+ Csomag Férfiaknak +
                                           Egészség 50+ Csomag Hölgyeknek)

Az akció ideje alatt 72.420 Ft helyett 35.700 Ft volt a teljes csomag ára.

 

Családi csomagunk két részből tevődött össze: a „Páros”, valamint a „Nagyszülő” csomagokból.

A Páros csomagot olyan 16 és 50 év közötti hölgyek, illetve urak számára ajánljuk, akiknek nincs különösebb panasza, de mégis szeretnének képet kapni szervezetük aktuális állapotáról. A panel tartalmazza a máj, vese, vérképző rendszer, hasnyálmirigy és pajzsmirigy laboratóriumi vizsgálatait, tájékoztatást nyújt a fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcseréről és a vasháztartásról. Általa fény derülhet a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokra. Vizsgálja a fontosabb ionok és a D-vitamin mennyiségét.

A Nagyszülő csomagot 50 év feletti látogatóinknak ajánljuk. Tájékoztat a belső szervek (máj, vese, szív- és vázizomzat, hasnyálmirigy), csont- és vasanyagcsere, a vérképzés, ionháztartás állapotáról. Segítséget nyújt az esetlegesen meglévő cukorbetegség, reumás megbetegedések, valamint a pajzsmirigy betegségeinek kimutatásában. Ezen kívül hölgyek esetében tartalmazza a változókorral járó hormonális eltérések vizsgálatát, míg urakban a prosztata megbetegedései esetén megemelkedő prosztata specifikus antigén (PSA) és a fő férfi nemi hormon (tesztoszteron) mérését.


psa vizsgálat movemberProsztata Csomag

50%-os kedvezménnyel volt megrendelhető; 7320 Ft helyett, 3660 Ft.

A prosztata csomagot ajánljuk minden 50 év feletti férfinak, illetve azoknak, akiknél nehéz, fájdalmas és vagy gyakori vizeletürítés áll fenn. A panelben található PSA vizsgálat segíthet a prosztatarák diagnózisának felállításában.

Megnövekedett PSA-szint esetén ajánlott urológus szakorvos felkeresése.

A PSA vizsgálatról bővebben a "Blog" rovaton belül olvashat. 


Babaváró Laboratóriumi Vizsgálati Csomag Akciónklaboratóriumi vizsgálat, majd a meddőség kezelése sikereket hozhat-www.centrumlab.hu

55%-os kedvezménnyel volt megrendelhető; 26.625 Ft helyett 11.900 Ft.

A meddőségnek számos oka lehet, beleértve testi és lelki tényezőket, melyek kiderítéséhez egy sor vizsgálatra van szükség. Ezek közül lényeges szerep jut a laboratóriumi vizsgálatoknak. Segítségükkel betegségekre derülhet fény, amelyek kezelésével elérkezhet a várva várt gyermekáldás. A terméketlen párok több, mint 2/3-ánál a kivizsgálásoknak, majd kezeléseknek köszönhetően végül bekövetkezik a terhesség!


 A Bónusz Brigád "Menedzser Csomag" akciónk

2013. május 27. és 2013. június 15. között volt megrendelhető.

A Bónusz beváltható: 2013. június 16 - október 10. között

Előzetes bejelentkezés szükséges. Más kedvezménnyel nem összevonható.

 

 Menü

 Amennyiben 14 év alatti gyermekét szeretné vérvételre hozni,
minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges!

 


 ÁLLÁSAJÁNLAT!

8 órás laborasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- laboratóriumi általános- vagy szakasszisztensi végzettség,
- laboratóriumi gyakorlat
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

8 órás segédasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- középiskolai végzettség,
- felhasználói szintű számítógépes ismeret
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

Vérvételes kollégákat keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- egészségügyi szakképzettség,
- vérvételi/adminisztrációs gyakorlat
Munkaidő: napi 4/8 óra

4 órás takarító munkatársat keresünk
Munkavégzés: Bp. II. ker. Mammut II.
Munkaidő: 6-10 h

4/6/8 órás szállító kollégát keresünk
Munakavégzés helye: Budapest / Vidék
Munkaidő: 15h - 19h/10h-16h/9h-17h
A munkavégzéshez szükséges:

B Kategóriás jogosítvány
A szállítás személygépkocsival történik

Gyöngyösre keresünk 8 órás laborasszisztens kollégát.
A munkavégzéshez szükséges:

- laboratóriumi általános-, vagy szakasszisztensi végzettség
- laboratóriumi gyakorlat
- vérvételi gyakorlat
Munkaidő: 7-15 h
Gyöngyösre csak olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik vállalni tudják a 24 órás ügyeletet is.


Az állásokra jelentkezni kizárólag fényképes, szakmai önéletrajzzal lehet az info.centrumlab[kukac]synlab.com e-mail címen.
Az e-mail tárgymezőben, kérnénk a megpályázott pozíció megjelölését, valamint szíveskedjenek csatolni a végzettséget igazoló okmányok másolatát és a motivációs levelet - melyben a fizetési igény is szerepel.


Vizsgálat kereső


Közösség

Tanúsítvány

Certop_MIR-IBIR_1-HU.jpg