Centrum Lab


Segítség a vérvételre jelentkezéshez (Online és telefonos jelentkezés)

2016-08-31

Országosan 36 vérvételi helyen érhetők el a szolgáltatásaink. A vérvételi pontok nem egységesek a vérvételi/adminisztrációs díjak, valamint a vérvételi csomagjaink, akciós csomagjaink tekintetében. Az alábbi rövidke útmutatóval igyekszünk segítséget nyújtani a vérvételi hely kiválasztásában, valamint a vizsgálatra jelentkezés menetében.

vervetelre_jelentkezesSegítség a vérvételi hely kiválasztásában
Online vizsgálatra jelentkezés lépésről lépésre
Online időpontfoglalás visszaigazolása, Ügyfélhívó - kód
Vizsgálatra jelentkezés

 

Amennyiben tudja, hogy melyik vérvételi pontra szeretne menni, akkor a Vérvételre jelentkezés menüpontunkban jelentkezhet vizsgálatra. 

Ha nem tudja melyik vérvételi pont lenne az Ön számára a legoptimálisabb, akkor válassza ki az Önnek legszimpatikusabb vérvételi pontunkat a Vérvételi pontokat összesítő táblázat segítségével.

A vérvételi pontokat összesítő táblázatunkban az összes vérvételi helyünk megtekinthető, összehasonlítható. Fontos, hogy a vérvételi/adminisztrációs díjak pontonként eltérőek lehetnek, valamint a szolgáltatások köre is (vérvételi csomagok és akciós csomagok elérhetősége, online jelentkezés lehetősége, stb.) melyeket a táblázatban feltüntettünk.

A kiválasztott vérvételi pont nevére kattintva, az adott hely adatlapjára jut, ahol a vérvételre jelentkezéshez szükséges adatokat láthatja. Az adatlap alsó harmadában (a térkép felett közvetlenül) található az Online jelentkezési lehetőség - ha van. Amennyiben nincs ilyen, akkor kérjük, hogy a megadott telefonszámon jelentkezzen be a vérvételi helyre.

Online vérvételre jelentkezés menete:

A "Vizsgálatra jelentkezés menüpontban" kék színnel kiemelt helyekre lehet online is jelentkezni, melynek menete:

  • Kattintson a kiválasztott vérvételi pontra.
  • Az első mezőben adja meg a személyes adatait (a két csillagos adatokat kötelező megadni).
  • Válassza ki az Önnek megfelelő időpontot.
  • Az utolsó mezőben 2 opció közül választhat; "Csak időpontot kérek", "Terheléses vizsgálat".

Amennyiben nem tudja, hogy milyen vizsgálatot szeretne, vagy valamely vizsgálati csomagunkat rendelné meg, akkor elegendő a " Csak időpontot kérek", vagy az "Akciós csomag" lehetőséget megjelölnie. A helyszínen, a recepción dolgozó kolléganőink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb vizsgálatot, valamint az Online megrendelt vizsgálatok is kiegészíthetők további vizsgálatokkal.

Online vizsgálatra jelentkezés esetén az időpontfoglalásról egy visszaigazoló emailt küldünk, kérjük erre ne válaszoljon.
Amennyiben a Mammut II. Bevásárlóközpontban található vérvételi pontunkat választotta, kérnék, hogy a visszaigazoló emailben található 6 jegyű "Ügyfélhívó kódot" szíveskedjen magával hozni. Ezt a kódot  a bejáratánál található "ügyfélhívó-oszlopnál" kell majd használnia. A kód beütése után a rendszer azonosítani fogja az Ön időpontfoglalását és jelzi a recepciós kollégáknak, hogy megérkezett. Amennyiben egyszerre többen érkeznek vizsgálatra (pl. család) és együtt kívánnak fizetni, akkor elegendő az egyikük kódját használva, csak egy sorszámot kérniük.

Ha pontosan tudja, hogy milyen vizsgálatokra van szüksége javasoljuk, hogy online jelentkezéssel foglaljon időpontot és rendelje meg vizsgálatait.

Az online vizsgálatra jelentkezést választók - a csomag megrendelés kivételével - 5% kedvezményben részesülnek. A helyszínen kiválasztott további vizsgálatokra is érvényes az online jelentkezésekre vonatkozó 5% kedvezmény.

Online jelentkezés 

Telefonon történő időpont-egyeztetés 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 


Értékelje a cikketHasonló bejegyzések


Vércukor terheléses vizsgálat

2016-07-28 |   14 évnél fiatalabb és 43 kg alatti gyermekeknél: a vonatkozó szakmai előírások alapján nem áll módunkban elvégezni a vizsgálatot. 14 - 18 év között: kizárólag írásos vagy elektronikus formában benyújtott szakorvosi javaslatra végezhető el a vizsgálat. Kérjük, a fenti esetekben Gyermekdiabetológiai szakrendelést szíveskedjenek felkeresni. A vércukor (glükóz) mérésének különösen fontos szerepe van a cukorbetegség diagnózisában, valamint annak monitorozásában.  Része az évenként-kétévenként elvégzendő laboratóriumi kivizsgálásnak. Figyelem!

tovább


Vérkép, kis rutin, nagy rutin

2016-08-03 | A "vérkép" elnevezés félreértésre adhat okot. A vérkép vizsgálatánál mindössze csak a vérünk egyes sejttípusait (fehérvérsejtek, vörösvérsejtek), a fehérvérsejt-típusok megoszlását, valamint a vérlemezkék (trombociták) mennyiségét vizsgáljuk.  Ez nem  teljes laborvizsgálatot jelent, a nevével ellentétben.

tovább


Éhgyomri mintavétel (vérvétel reggeli órákban)

2016-07-19 | A laboratóriumi szakmai ajánlás szerint a vérvétel lehetőség szerint reggel 7 és 9 óra között történjen, előzetes 10-12 órás éhezés után, vagyis éhgyomorra. Ez azt jelenti, hogy étkezni, kávét, teát inni nem szabad a mintavétel előtt, ellenben bőségesen érdemes szénsavmentes vizet inni. A vizsgálatot megelőző este pedig könnyű vacsora fogyasztása javasolt.

tovább


Vérvétel előtt (folyadék-, étel-, gyógyszer fogyasztás, a vérvételi eredményeket befolyásoló tényezők)

2016-07-20 | Az orvos utasításait feltétlenül tartsa be, pl. étkezés, vagy a vérvétel időpontja, testedzésre vonatkozó előírások, stb. A továbbiakban olvashat a vérvétel előtti folyadék-, alkohol-, gyógyszer fogyasztásról, étkezésről, testedzésről.

tovább
Menü

 Amennyiben 14 év alatti gyermekét szeretné vérvételre hozni,
minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges!

 


 ÁLLÁSAJÁNLAT!

8 órás laborasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- laboratóriumi általános- vagy szakasszisztensi végzettség,
- laboratóriumi gyakorlat
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

8 órás segédasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- középiskolai végzettség,
- felhasználói szintű számítógépes ismeret
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

Vérvételes kollégákat keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- egészségügyi szakképzettség,
- vérvételi/adminisztrációs gyakorlat
Munkaidő: napi 4/8 óra

4 órás takarító munkatársat keresünk
Munkavégzés: Bp. II. ker. Mammut II.
Munkaidő: 6-10 h

4/6/8 órás szállító kollégát keresünk
Munakavégzés helye: Budapest / Vidék
Munkaidő: 15h - 19h/10h-16h/9h-17h
A munkavégzéshez szükséges:

B Kategóriás jogosítvány
A szállítás személygépkocsival történik

Gyöngyösre keresünk 8 órás laborasszisztens kollégát.
A munkavégzéshez szükséges:

- laboratóriumi általános-, vagy szakasszisztensi végzettség
- laboratóriumi gyakorlat
- vérvételi gyakorlat
Munkaidő: 7-15 h
Gyöngyösre csak olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik vállalni tudják a 24 órás ügyeletet is.


Az állásokra jelentkezni kizárólag fényképes, szakmai önéletrajzzal lehet az info.centrumlab[kukac]synlab.com e-mail címen.
Az e-mail tárgymezőben, kérnénk a megpályázott pozíció megjelölését, valamint szíveskedjenek csatolni a végzettséget igazoló okmányok másolatát és a motivációs levelet - melyben a fizetési igény is szerepel.


Vizsgálat kereső


Közösség

Tanúsítvány

Certop_MIR-IBIR_1-HU.jpg