Centrum Lab

Minőség- és információbiztonsági politika


A Centrum-Lab Kft. tevékenysége során több, mint 200 különféle laboratóriumi vizsgálatot végez. Társaságunk feladata diagnosztikai célú vizsgálatok végzése humán eredetû biológiai mintákból.

A Centrum-Lab Kft. vezetõsége ezúton nyilvánítja ki szándékát, hogy folyamatosan fejleszti a laboratóriumi ellátás színvonalát és adatbiztonságát, valamint célul tûzi ki, hogy a laboratórium betegei gyorsabb, udvariasabb kiszolgálásban részesüljenek kapcsolatuk során.

Társaságunk további célja, hogy az OEP finanszírozott ellátás mellett az egészségügyi magánszolgáltatók és a lakosság részére kényelmes, gyors, megbízható, magas színvonalú és kedvezõ térítésû szolgáltatást nyújtson.

Ezen céljaink elérése érdekében az alábbi feladatokat tûztük ki:

szolgáltatásaink minõségi színvonalának és adatbiztonságának folyamatos fejlesztését,
szolgáltatásaink számának növelését,
megrendelõinkkel való együttmûködés folyamatos fejlesztését, javítását,
egyéni páciens-igények kielégítésének folyamatos javítását,
a lakosság egészségnevelését

Céljaink elérését az ISO 9001:2015 és az ISO/IEC 27001:2013 alapú minõség- és az információbiztonsági irányítási rendszer bevezetésével kívánjuk támogatni, hogy ezzel is biztosítsuk céljaink megvalósulását, valamint a jól szabályozott mûködésünket.

A vezetõség elkötelezett a azon a kockázatok és lehetõségek meghatározására, és kezelésére, amelyek befolyásolják a szervezet stratégiáját, és az Integrált Irányítási rendszer mûködését.

Kiemelt figyelmet fordítunk a Centrum-Lab Kft. kezelésében levõ partnereink, pácienseink tulajdonát képezõ információk védelmére. Integrált minõség és információbiztonsági irányítási rendszerünk információvédelme kiterjed a pácienseink adataira, üzletviteli adatokra, üzleti partnerek és munkatársak adataira, kereskedelmi és egyedi fejlesztésû szoftverekre, alkalmazásokra, a használt irodákra, berendezésekre, informatikai rendszerekre (különbözõ hálózati rendszerek). Minõségirányítási és információbiztonsági elemzésekkel biztosítjuk az integrált irányítási rendszer hatékony mûködését, továbbá az információbiztonsági kockázatok kezelését úgy végezzük, hogy a maradványkockázat a szolgáltatások nyújtását, a szervezet mûködését ne befolyásolja károsan.

Ügyfeleink teljes körû elégedettségére törekszünk, ezért fontos célunk ügyfeleink, valamint a szervezet további érdekelt felei által támasztott szükségleteinek, igényeinek felderítése és kielégítése, megelégedettségük fokozása, ezáltal a lehetõ legjobban megfelelni elvárásaiknak. Vizsgáljuk cégünkkel és szolgáltatásainkkal való megelégedettségüket. Tudatosan javítjuk az ügyfeleink által észlelt minõség és biztonság minden összetevõjét: a szolgáltatásunk, a kiszolgálás minõségét és biztonságát és a cégünkrõl alkotott képet. Folyamatosan mérjük és értékeljük teljesítményünket, hasznosítjuk a tapasztalatokat.

Munkatársaink szakmai tudását képzésekkel, oktatásokkal állandóan fejlesztjük és elismerjük az eredményesen, biztonságtudatosan és jó minõségben dolgozó munkatársainkat. Mérjük és értékeljük munkatársaink elégedettségét, a fejlesztésekben figyelembe vesszük jobbító meglátásaikat.

 

Budapest, 2017. 11. 20.

Dr. Farkas Gábor
Ügyvezetõ igazgatóMenü

  Hepatitis, HIV vizsgálat előtt!
         Fontos információk!!
                   


Amennyiben 14 év alatti gyermekét szeretné vérvételre hozni,
minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges!

 


 ÁLLÁSAJÁNLAT!

8 órás laborasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- laboratóriumi általános- vagy szakasszisztensi végzettség,
- laboratóriumi gyakorlat
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

8 órás segédasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- középiskolai végzettség,
- felhasználói szintű számítógépes ismeret
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

Vérvételes kollégákat keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- egészségügyi szakképzettség,
- vérvételi/adminisztrációs gyakorlat
Munkaidő: napi 4/8 óra

4 órás takarító munkatársat keresünk
Munkavégzés: Bp. II. ker. Mammut II.
Munkaidő: 6-10 h

4/6/8 órás szállító kollégát keresünk
Munakavégzés helye: Budapest / Vidék
Munkaidő: 15h - 19h/10h-16h/9h-17h
A munkavégzéshez szükséges:

B Kategóriás jogosítvány
A szállítás személygépkocsival történik

Gyöngyösre keresünk 8 órás laborasszisztens kollégát.
A munkavégzéshez szükséges:

- laboratóriumi általános-, vagy szakasszisztensi végzettség
- laboratóriumi gyakorlat
- vérvételi gyakorlat
Munkaidő: 7-15 h
Gyöngyösre csak olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik vállalni tudják a 24 órás ügyeletet is.


Az állásokra jelentkezni kizárólag fényképes, szakmai önéletrajzzal lehet a vanek.edna[kukac]centrumlab.hu e-mail címen.
Az e-mail tárgymezőben, kérnénk a megpályázott pozíció megjelölését, valamint szíveskedjenek csatolni a végzettséget igazoló okmányok másolatát és a motivációs levelet - melyben a fizetési igény is szerepel.


Vizsgálat kereső


Közösség

Tanúsítvány

Certop_MIR-IBIR_1-HU.jpg