Centrum Lab

Vérvételi Csomagok a szervezet állapotának felmérésére, információ a létfontosságú belső szervek működéséről

Üdvözöljük!Vizsgálati csomagjaink 20-30 %-os kedvezményt nyújtanak az egyedi (egyenként megrendelt) vizsgálatokhoz képest.

Figyelem! A vérvételi csomagok nem érhetők el minden vérvételi pontunkon, kérjük tekintsék meg az összesítő táblázatunkat, melyben látható, hogy hol vehetők igénybe a csomagok.

Az online vizsgálatra jelentkezés 5 % kedvezménye a csomagokra nem vonatkozik, tekintve, hogy vizsgálati csomagjainkat jelentős árengedménnyel vehetik igénybe. Megértésüket köszönjük!

Kedves Pácienseink!

A vizsgálati csomagok megrendelése előtt, kérjük konzultáljon kezelőorvosával, vagy laboratóriumi szakorvossal. Minden ember szervezete egyedi, - működésében szerepet játszik a genetika, az életmód, a környezeti hatások - ezért fontos hogy személyre szabottan legyenek összeállítva a szükséges vizsgálatsorok. A laboreredményeket sok minden módosíthatja, (pl: bizonyos gyógyszerek, vagy étkezés, stb.) melyekről szintén érdemes információt kérni.

A tervezett vérvételi időpont előtt 6 órával ne étkezzenek, de lehetőség szerint bőséges folyadékot (szénsavmentes vizet) fogyasszanak.

 

Nőknek: általános vizsgálati csomagok

Férfiaknak: általános vizsgálati csomagok

D-vitamin csomag (alap kivizsgálás+ D-vitamin) D-vitamin csomag (alap kivizsgálás+ D-vitamin)
Egészség 50+ csomag Hölgyeknek Egészség 50+ csomag Férfiaknak
Élni jó csomag (rutin alap kivizsgálás) Élni jó csomag (rutin alap kivizsgálás)
Manager csomag (részletes kivizsgálás stresszes 40-eseknek) Manager csomag (részletes kivizsgálás stresszes 40-eseknek)
Páros csomag(alapos kivizsgálás 2 személyre+ D-vit+ TSH) Páros csomag (alapos kivizsgálás 2 személyre+ D-vit+ TSH)
   
Női hormon panel, ciklus 3-5. nap Prosztata vizsgálati csomag
Női hormon panel, ciklus 21-23. nap  
   
Családtervező csomag  
Gólya csomag (terhességi vizsgálatok, I.-II.-III.trimeszter)  
TORCH ALAP panel  
TORCH Bővített  

Nőknek: panasz/betegség esetén

 Férfiaknak: panasz/betegség esetén

Hajhullás- női csomag Hajhullás- férfi csomag
PCOS csomag Prosztata vizsgálati csomag
   
Cukor kontroll csomag Cukor kontroll csomag
Inzulinrezisztencia vizsgálati csomag Inzulinrezisztencia vizsgálati csomag
Kerek csomag (az elhízás egyes lehetséges okaival kapcsolatos laboratóriumi vizsgálatok) Kerek csomag (az elhízás egyes lehetséges okaival kapcsolatos laboratóriumi vizsgálatok)
   
Pajzsmirigy Bázis csomag Pajzsmirigy Bázis csomag
Pajzsmirigy MAX csomag Pajzsmirigy MAX csomag
   
Tumormarker csomagok nőknek Tumormarker csomag férfiaknak
Tumormarker csomagok nőknek II Tumormarker csomag férfiaknak II
   
Party Panel: HIV-1/2, HBV, HCV, Treponema, HSV-1/2 Party Panel: HIV-1/2, HBV, HCV, Treponema, HSV-1/2

Egyéb/népszerű vizsgálati panelek:

 
Táplálkozással kapcsolatos vizsgálatok  
Cöliákia szűrés (tTG IgA, tTG IgG)  
Cöliákia (HLA) - Genetikai vizsgálat  
Nutritív allergia panel (20)  
Nutritív allergia panel (40)  
Laktózintolerancia genetikai meghatározása  
Táplálék intolerancia vizsgálat (46 tápanyag)  
Táplálék intolerancia vizsgálat (221 tápanyag, kvantitatív)  
Vegyes Inhalatív + Nutritív allergia panel  

 


Cukor kontroll csomag

 

cukorbetegseg

A vizsgálati csomag tartalmazza az anyagcsere betegségek monitorozására szolgáló paramétereket, amelyek folyamatos monitorozása szükséges cukorbetegség esetén.

Amennyiben a csomagot kiegészíti általános vizelet és székletvér vizsgálattal, úgy még teljesebb képet kap egészségi állapotáról.Kérjük, utóbbi esetben a megfelelő mintavételi tartályban, hozzon magával vizeletmintát a vizsgálatokhoz!

A csomag a következő vizsgálatokat tartalmazza :
Karbamid , Kreatinin, Húgysav, Glükóz (vércukor), Hemoglobin A1c (HbA1c), Nátrium (Na), Kálium (K), Aszpartát-aminotranszferáz (ASAT, GOT), Alanin-aminotranszferáz (ALAT, GPT), Gamma-glutamiltranszferáz (GGT), C reaktív protein (CRP) ultraszenzitív, Összkoleszterin, HDL koleszterin, LDL koleszterin, Triglicerid, Vérkép automatával (kvalitatív vérképpel), Általános vizeletvizsgálat, üledékkel, Mikroalbumin koncentració

"Cukorbetegek monitorozása" vérvételi csomag ára: 7.900 Ft
 (Eredeti ára: 9.750 Ft, csomag-kedvezmény: 19 %.)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

"Cukorbetegek monitorozása" vérvételi csomag tartalmának megtekintése:itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Családtervező csomag

Vizsgálati csomagunkat olyan panaszmentes hölgyek számára ajánljuk, akik a közeljövőben kisbabát terveznek, 35 év alattiak és ciklusuk rendszeres, szabályos.

35 év feletti egészséges pácienseinknek ajánljuk az AMH (Anti Müllerian Hormon) vizsgálattal történő kiegészítését a csomagnak, mert ez a paraméter megbízható információt nyújt a petefészek tartalék peteérési kapacitásáról, esetleges kimerültségéről.

A meddőség hátterében álló egyes okok kiderítéséhez NEM ajánljuk ezt a csomagot, mert ez a csomag nem alkalmas önmagában meddőségi kivizsgálásra!
Egy esetleges meddőségi kivizsgálást lehetőleg nőgyógyász-endokrinológus irányítson, az apai oldalt pedig urológus szakorvos!


Vérvétel a meddőség laboratóriumi kivizsgálásáért

A vizsgálatsor magában foglal általános vizsgálatokat (vérkép, vércukor, máj-és veseműködés, ionok, vas-és zsíranyagcsere), gyulladással (CRP, süllyedés) és véralvadással (prothrombin, APTI) összefüggő méréseket, a pajzsmirigy (TSH) és nőihormon-háztartás vizsgálatát (LH, FSH, prolaktin, ösztradiol, progeszteron), illetve az inzulin rezisztencia esetleges fennállásának kimutatását (éhgyomri vércukor és inzulin szintek). A csomag része a sikeres teherbeeséshez és a köztudatban ún „magzatvédlemhez” is szükséges D-vitamin, B12 és folsav szintjének vizsgálata is.

A panelben levő hormonvizsgálatok nagy része menstruációs ciklustól függő, ezért a tervezett babavárás, panasz esetén a nőgyógyászati kivizsgálás előtt érdemes kikérni nőgyógyász szakorvos tanácsát a vérvétel napját illetően, de ennek hiányában inkább a ciklus elején (3-5. napon ajánlott) a vérvétel.

A ciklus 21.-23 napján elvégzett vérvétellel további - a gyermekvállalás szempontjából is fontos - információkhoz juthat, melyek tájékoztatást nyújtanak a hormonális ciklusa kiegyensúlyozottságáról.  Ezen vizsgálatokat a "Női hormonpanel, ciklus 21-23. nap" - csomagunk tartalmazza.

A TORCH Alapcsomag vagy TORCH Bővített csomag elvégeztetése is hasznos, akár már a terhesség előtt a családtervezés fázisában.

Ez két kiegészítő csomag a Toxoplasma, Rubeolavírus, Cytomegalovírus és Herpes simplex vírusok fertőzések kimutatására, szűrésére. Ezek a fertőzések magzati rendellenességet okozhatnak, amennyiben az anya a terhesség alatt fertőződik, így az a legszerencsésebb, ha már a teherbe esés előtt elvégzésre kerülnek pl. a Családtervező csomag kiegészítéseként, mert a terhesség előtti pozitív IgG eredmény esetében elkerülhető az egyes vizsgálatok ismétlése.

Eltérések esetén forduljon háziorvosához és nőgyógyászához a további kivizsgálások irányának meghatározása és a terápia érdekében, hiszen a csomag alkalmas a gyermekvállalás szempontjából is fontos esetleges kórfolyamatok, hiányállapotok felderítésére az általános paraméterek összessége miatt (karbamid, kreatinin, húgysav, össszbilirubin, konjugált-bilrubin, vércukor, inzulin, Na, K, Cl, Ca, P, Mg, GOT, GPT, GGT, ALP, LDH, CRP, összfehérje, albumin, összkoleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, vas, transzferrin, ferritin, vérkép)!

A Családtervező csomag ára: 27.900 Ft. 
(Eredeti ára: 35.500 Ft, csomag-kedvezmény: 21%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Családtervező Csomagunk megtekintése: itt.

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

Kapcsolódó vizsgálati csomagok:

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


D-vitamin csomag

D-vitamin vizsgálat

A vizsgálati csomag a D-vitamin szint felmérése mellett alapszinten képet ad a szervezet működésének legalapvetőbb paramétereiről.

A D-vitamin nemcsak a csontok egészséges fejlődésében játszik szerepet, de az immunrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer és az anyagcsere működésére is hatással van.

A vizsgálatok alapján képet kap a máj (GOT, GPT, GGT, ALP, bilirubin) és vese (karbamid, kreatinin, húgysav, Na, K) működéséről, a szénhidrát-, fehérje-, és zsíranyagcsere állapotáról (vércukor, koleszterin, triglicerid, összfehérje, albumin). A vizsgálati csomag alapszintű információt nyújt a vas- (vas, transzferrin) és csontháztartásról (kalcium, foszfát), emellett tájékoztat a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokról (vérkép, CRP).

A D-vitamin koncentrációját rendszeres időközönként (kb. negyed-, félévente) érdemes ellenőrizni.

Amennyiben a csomagot kiegészíti általános vizelet és székletvér vizsgálattal, úgy még teljesebb képet kap egészségi állapotáról.Kérjük, utóbbi esetben a megfelelő mintavételi tartályban hozzon magával mintákat a vizsgálathoz, azonban helyben történő mintavételezésre is lehetősége van!

A  D-vitamin csomag ára: 7.900 Ft
(Eredeti ára: 9.850 Ft lenne, csomag-kedvezmény: 20%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

D-vitamin vizsgálati csomag megtekintése: itt.

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Egészség 50+ Csomag Férfiaknak

50+szűrés vérvétellel, férfiaknakElmúlt 50 éves?

Érdemes képbe kerülnie egészségével kapcsolatosan! Vizsgálati csomagunk ebben nyújt segítséget.

Egyetlen vérvétellel széleskörű információt kap szervezete működéséről.

A vizsgálatok rámutatnak a belső szervek (máj, vese, szív- és vázizomzat, hasnyálmirigy), csont- és vasanyagcsere, a vérképzés, ionháztartás állapotára (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, CK, alfa-amiláz, karbamid, húgysav, kreatinin, összbilirubin, konjugált bilirubin, Na, K, Cl, Mg, D-vitamin, Ca, P, vas, transzferrin, ferritin, triglicerid, koleszterin, HDL-C, LDL-C, vércukor, inzulin, vérkép, CRP, TSH).

A csomag eredménye segítséget nyújt az esetlegesen meglévő cukorbetegség (vércukor, inzulin), reumás megbetegedések (RF, süllyedés), valamint a pajzsmirigy (TSH) betegségeinek kimutatásában. Tartalmazza a prosztata rendellenességeinek diagnosztikájában fontos PSA (prosztata specifikus antigén) és a fő férfi nemi hormon, a tesztoszteron szintjének a vizsgálatát is. Továbbá fontos vitaminok szintjének ellenőrzését (B12, folsav), amelyeknek az alacsonyabb szintje idősebb korban vérszegénység és demencia kialakulásában lehet fontos.

A csomag tartalmazza az általános vizelet és vizeletüledék vizsgálatot is, továbbá a székletvér vizsgálatot is!

Kérjük a megfelelő mintavételi tartályban, hozzon magával mintákat a vizsgálatokhoz!

A Csomag ára: 25.900 Ft.
(Eredeti ára: 31.950 Ft, csomag-kedvezmény: 19%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Egészség 50+ Vérvételi Csomag Férfiaknak megtekintése: itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Egészség 50+ Csomag Hölgyeknek

 

50+ csomag hölgyeknek-szűrés vérvétellelElmúlt 50 éves?

Érdemes képbe kerülnie egészségével kapcsolatosan! Vizsgálati csomagunk ebben nyújt segítséget.

Egyetlen vérvétellel széleskörű információt kap szervezete működéséről.

A vizsgálatok rámutatnak a belső szervek, úgymint a máj, hasnyálmirigy, vese, vérképző rendszer és a pajzsmirigy működésére. A csomag tájékoztat a belső szervek (máj, vese, szív- és vázizomzat, hasnyálmirigy), csont- és vasanyagcsere, a vérképzés, ionháztartás állapotáról (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, CK, alfa-amiláz, karbamid, húgysav, kreatinin, összbilirubin, konjugált bilirubin, Na, K, Cl, Mg, D-vitamin, Ca, P, vas, transzferrin, ferritin, triglicerid, koleszterin, HDL-C, LDL-C, vércukor, inzulin, vérkép, CRP, TSH).

Segítséget nyújt az esetlegesen meglévő cukorbetegség (vércukor, inzulin), reumás megbetegedések (RF, süllyedés), valamint a pajzsmirigy (TSH) betegségeinek kimutatásában. Tartalmazza a hölgyek változó korára jellemző hormonális eltérések (FSH, ösztradiol) vizsgálatát és fontos vitaminok szintjének ellenőrzését (B12, folsav), amelyeknek az alacsonyabb szintjei idősebb korban vérszegénység és demencia kialakulásában lehetnek fontosak.

A csomag tartalmazza az általános vizelet és vizeletüledék vizsgálatot, valamint a székletvér vizsgálatot is!

Kérjük, a megfelelő mintavételi tartályban, hozzon magával mintákat a vizsgálatokhoz!
 

A Csomag ára: 25.900 Ft.
(Eredeti ára: 31.950 Ft, csomag-kedvezmény: 19%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Egészség 50+ Vérvételi Csomag Hölgyeknek megtekintése: itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció  

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.

 


Élni jó Csomag

 

Élni jó csomag, szűrés vérvétellel

Az „Élni jó” csomag tájékoztat a vérképző rendszer (vérkép, vas, transzferrin), máj és vese működéséről.

Tartalmazza a fontosabb enzimek (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz) és lebontási termékek (karbamid, húgysav, kreatinin, bilirubin) vizsgálatát. A szénhidrát-, fehérje-, és zsír-anyagcsere (vércukor, koleszterin, HDL-koleszterin, triglicerid, összfehérje, albumin) állapotáról is fontos képet ad, valamint jelzi a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat (CRP).

 

Amennyiben a csomagot kiegészíti általános vizelet és székletvér vizsgálattal, úgy még teljesebb képet kap egészségi állapotáról.Kérjük, utóbbi esetben a megfelelő mintavételi tartályban hozzon magával mintákat a vizsgálathoz, azonban helyben történő mintavételezésre is lehetősége van!

Élni jó vérvételi csomag ára: 4.900 Ft
(Eredeti ár: 6.500 Ft lenne, csomag-kedvezmény: 25 %)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Élni jó vérvételi csomag megtekintése: itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció
   

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Gólya csomag- (terhességi laboratóriumi vizsgálat csomagok, I.-II.-III.trimeszter)     

    

Gólya csomagunkat várandós kismamáknak ajánljuk.

A csomagok a magyarországi terhesgondozás során szokásos vizsgálatokat is tartalmazzák egy általános komplex laboratóriumi vizsgálattal kiegészítve.
A három trimeszter csomagjai egyedien az adott terhességi korhoz szükséges optimális viszgálati összetételre kerlütek kialakításra.

I. trimeszteri Gólya csomag  (a 12. terhességi hétig)

laboratóriumi kivizsgálás után, a problémák megszüntetésével lehetséges a pozitív terhességi teszt

 

Az I. trimeszteri Gólya csomag tartalma: máj- és veseműködés, vérképző rendszer, hasnyálmirigy, pajzsmirigy, szénhidrát-, zsír- és fehérjeanyagcsere, ionok, vasháztartás, alvadás, gyulladás vizsgálata, bizonyos fertőzések (anti-streptolizin O titer, hepatitisz B és C, szifilisz) kimutatása, D-vitamin szint, vércsoport és ellenanyagszűrés meghatározása.

Mivel a csomag vizeletvizsgálatot is tartalmaz, érdemes megfelelő vizelettartó edényben mintát hozni (reggeli első vizeletből).

(Részletesen a csomag tartalma: GOT, GPT, GGT, ALP, összes bilirubin, konjugált bilirubin, LDH, amiláz, karbamid, kreatinin, húgysav, glükóz (vércukor), Nátrium (Na), Kálium (K), Klorid (Cl), Kalcium (Ca), Foszfát (P), Magnézium (Mg), Vas (Fe), transzferrin, ferritin, összfehérje, albumin, C reaktív protein (CRP), anti-streptolizin O (ASO/AST) titer, koleszterin, LDL koleszterin, HDL koleszterin, triglicerid, vérkép, Protrombin/INR, Jeż lubi przytulić się na wiosnę. Aktivált parciális tromboplasztin idő (APTI), általános vizeletvizsgálat, üledékkel, TSH (Tireoidea-Stimuláló Hormon), D-vitamin (Total 25-OH D-vitamin), laboratóriumi vércsoport meghatározás, vércsoport ellenanyagszűrés, HbsAg, HBs AT (anti-HBs), Hbc IgM AT (anti-HBc IgM), Hepatitisz C vírus AT (anti-HCV), Treponema pallidum (Lues) antitestek és RPR.)

A Gólya csomag I. ára: 33 900 Ft 
( Eredeti ára: 43. 600 Ft lenne, csomag-kedvezmény: 22%)

Fenti ár tartalmazza a mintakezelési díjat!

Gólya csomag I. (első trimeszter -12. terhességi hétig) megtekintése:  itt

Az első trimeszterben ajánljuk még a TORCH Alapcsomagot vagy a TORCH Bővített csomagot is kiegészítő csomagként.

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

II. trimeszteri Gólya csomag (a 24. terhességi hétig)

A II. trimeszteri Gólya csomag tartalma: máj- és veseműködés, vérképző rendszer, szénhidrát-, zsír- és fehérjeanyagcsere, ionok, vasháztartás, gyulladás vizsgálata.

Mivel a csomag vizeletvizsgálatot is tartalmaz, érdemes megfelelő vizelettartó edényben mintát hozni (reggeli első vizeletből).

(Részletesen a csomag tartalma: GOT, GPT, GGT, ALP, összes bilirubin, konjugált bilirubin, LDH, amiláz, karbamid, kreatinin, húgysav, glükóz (vércukor), Nátrium (Na), Kálium (K), Klorid (Cl), Kalcium (Ca), Foszfát (P), Magnézium (Mg), Vas (Fe), transzferrin, ferritin, összfehérje, albumin, C reaktív protein (CRP), koleszterin, LDL koleszterin, HDL koleszterin, triglicerid, vérkép).

 

A Gólya csomag II. ára: 8. 900 Ft 
( Eredeti ára: 10. 700 Ft lenne, csomag-kedvezmény: 17%)

Fenti ár tartalmazza a mintakezelési díjat!

Gólya csomag II. (második  trimeszter -24. terhességi hétig) megtekintése: itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

Harmadik  trimeszter (25. terhességi héttől)

kismama

A III. trimeszteri Gólya csomag tartalma: máj- és veseműködés, vérképző rendszer, szénhidrát-, zsír- és fehérjeanyagcsere, ionok, vasháztartás, gyulladás vizsgálata, a 24-28. héten cukorterhelés, kétpontos (0, 120 perc) vércukorszint mérés.


Természetesen a csomagok külön-külön is megrendelhetőek, de általánosságban javasolható, hogy lehetőség szerint a vizsgálatok egyazon laboratóriumban kerüljenek elvégzésre, az összehasonlíthatóság érdekében.

Mivel a csomag vizeletvizsgálatot is tartalmaz, érdemes megfelelő vizelettartó edényben mintát hozni (reggeli első vizeletből).

(Részletesen: GOT, GPT, GGT, ALP, összes bilirubin, konjugált bilirubin, LDH, amiláz, karbamid, kreatinin, húgysav, glükóz (vércukor), Nátrium (Na), Kálium (K), Klorid (Cl), Kalcium (Ca), Foszfát (P), Magnézium (Mg), Vas (Fe), transzferrin, ferritin, összfehérje, albumin, C reaktív protein (CRP), koleszterin, LDL koleszterin, HDL koleszterin, triglicerid, vérkép, laboratóriumi vércsoport meghatározás, vércsoport ellenanyagszűrés)

 

A Gólya csomag III. ára:17. 900 Ft
(Eredeti ára: 21. 350 Ft lenne, csomag-kedvezmény: 17%)

Fenti ár tartalmazza a mintakezelési díjat!

A "Gólya III." csomagunk terheléses vizsgálatot is tartalmaz, ezért erre a vizsgálatra csak délelőtt 10 óráig lehet jelentkezni a Mammut II.-ben! Amennyiben más vérvételi pontunkon szeretné a vizsgálatot elvégeztetni, kérjük érdeklődjön a vérvételi pont elérhetőségén a vizsgálat lehetséges időpontjáról. Az elérhetőségekért kattintson: ide

 

A Gólya csomag I. ára: 33 900 Ft 
(Eredeti ára: 43. 600 Ft lenne, csomag-kedvezmény: 22%)

Első trimeszter (-12. terhességi hétig) megtekintése:  itt

A Gólya csomag II. ára: 8. 900 Ft 
(Eredeti ára: 10. 700 Ft lenne, csomag-kedvezmény: 17%)

Második  trimeszter (-24. terhességi hétig) megtekintése: itt

A Gólya csomag III. ára:17. 900 Ft
(Eredeti ára: 21. 350 Ft lenne, csomag-kedvezmény: 17%)

 

Harmadik  trimeszter (25. terhességi héttől) megtekintése: itt 

A "Gólya III." csomagunk terheléses vizsgálatot is tartalmaz, ezért erre a vizsgálatra csak délelőtt 10 óráig lehet jelentkezni a Mammut II.-ben! Amennyiben más vérvételi pontunkon szeretné a vizsgálatot elvégeztetni, kérjük érdeklődjön a vérvételi pont elérhetőségén a vizsgálat lehetséges időpontjáról. Az elérhetőségekért kattintson: ide

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Hajhullás-férfi csomag


A vizsgálati csomagot azon férfi pácienseinknek ajánljuk, akik szeretnék kideríteni, milyen egyszerűbb, de nem ritka okok állhatnak fokozódott hajhullásuk hátterében. A probléma szerteágazó, és csak részben vizsgálható laboratóriumi módszerekkel – ezeket tartalmazza panelünk.

A csomag magában foglalja a máj- (GOT, GPT, GGT, ALP, bilirubin) és vesefunkció (Na, K, karbamid, kreatinin, húgysav) vizsgálatát. Fokozott hajhullás esetén alapvető a pajzsmirigyműködés vizsgálata (TSH, anti-TPO) és az inzulinrezisztencia, cukor-, zsíranyagcsere alapvizsgálata is (vércukor, inzulin, koleszterin, triglicerid). Ásványi anyagok extrém hiánya is összefüggésben lehet a fokozott hajhullással (cink, szelén, magnézium, vas, transzferrin, ferritin). Továbbá a nem ritka vitaminhiány állapotok is kizárandóak (D-vitamin, B12, folsav),  amelyek szintén kapcsolatba hozhatók a hajállomány gyengülésével, fokozott vesztésével.

Fokozott hajhullással összefüggésben állhat egy egyszerű krónikus, de tünetszegény melléküregi, fogászati gyulladásos góc jelenléte, vagy valamilyen autoimmun folyamat is, ezért az alap góckutatásban fontos paraméterek (CRP, ASO, vérkép) és az autoimmun folyamatok kiindulópontjául szolgáló tesztek (ANA, ENA-screen vizsgálatok) is a csomagba kerültek.

A hajhullás okainak kiderítésére a csomagon kívül további vizsgálatokra is szükség lehet. Ez esetben, illetve az elkészült laboratóriumi eredmények birtokában javasolt bőrgyógyász/hajgyógyász vagy endokrinológus szakorvost felkeresni a célzott, személyre szabott megoldás érdekében.

A hajhullás okainak kiderítése mellett természetesen a csomag egy alapos laboratóriumi kivizsgálásnak is megfelel a komplexitása miatt.

Amennyiben valamelyik paraméterében lényeges eltérést tapasztal, úgy az is elképzelhető, hogy a hajhullással össze nem függő betegség, állapot okozza azt így eltérés esetén mindenképpen forduljon háziorvosához!

"Hajhullás férfi " vérvételi csomag ára: 39. 900 Ft
( Eredeti ára: 54.350 FT, csomag-kedvezmény:27%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

"Hajhullás" vérvételi csomag tartalmának megtekintése:itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Hajhullás női csomag  (Fokozott hajhullás okainak vizsgálata)

 

A vizsgálati csomagot azon hölgy pácienseinknek ajánljuk, akik szeretnék kideríteni, milyen egyszerűbb, de nem ritka okok állhatnak fokozódott hajhullásuk hátterében. A probléma szerteágazó, és csak részben vizsgálható laboratóriumi módszerekkel – ezeket tartalmazza panelünk.

A csomag magában foglalja a máj- (GOT, GPT, GGT, ALP, bilirubin) és vesefunkció (Na, K, karbamid, kreatinin, húgysav) vizsgálatát. Fokozott hajhullás esetén alapvető a pajzsmirigyműködés vizsgálata (TSH, anti-TPO) és az inzulinrezisztencia, cukor-, zsíranyagcsere alapvizsgálata is (vércukor, inzulin, koleszterin, triglicerid). Ásványi anyagok extrém hiánya is összefüggésben lehet a fokozott hajhullással (cink, szelén, magnézium, vas, transzferrin, ferritin). Továbbá a nem ritka vitaminhiány állapotok is kizárandóak (D-vitamin, B12, folsav), amelyek szintén kapcsolatba hozhatók a hajállomány gyengülésével, fokozott vesztésével.

Fokozott hajhullással összefüggésben állhat egy egyszerű krónikus, de tünetszegény melléküregi, fogászati gyulladásos góc jelenléte, vagy valamilyen autoimmun folyamat is, ezért az alap góckutatásban fontos paraméterek (CRP, ASO, vérkép) is a csomagba kerültek, az autoimmun folyamatok kiindulópontjául szolgáló tesztekkel egyetemben (ANA, ENA-screen vizsgálatok).

Hölgyek esetében a nőgyógyászati hormonális állapotot (LH, FSH, prolaktin, ösztradiol, progeszteron, SHBG) és az androgén hatású hormonok (tesztoszteron, dihidro-tesztoszteron, DHEA-szulfát) jelenlétét is érdemes vizsgálni, mert kóros szintjük szintén kapcsolódhat a fokozott hajvesztéshez.

A hajhullás okainak kiderítése mellett természetesen a csomag egy alapos laboratóriumi kivizsgálásnak is megfelel a komplexitása miatt.

A hajhullás okainak kiderítésére - a csomagon kívüli - további vizsgálatokra is szükség lehet. Ez esetben, illetve az elkészült laboratóriumi eredmények birtokában javasolt bőrgyógyász/hajgyógyász specialistát vagy endokrinológus szakorvost felkeresni a célzott, személyre szabott megoldás érdekében.

"Hajhullás női" vérvételi csomag ára: 49. 900 Ft
(Eredeti ára: 68.050 Ft, csomag kedvezmény:27%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

"Hajhullás" vérvételi csomag tartalmának megtekintése:itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Inzulin rezisztencia csomag

 

inzulinrezisztenciaA vizsgálati csomag azoknak nyújt segítséget, akik túlsúlyosak, mozgásszegény életmódot folytatnak, mindezekből fakadóan szív-és érrendszeri betegség kialakulásának rizikója fokozott, valamint családjukban már előfordult cukorbetegség.

 

Az inzulin rezisztencia visszafordítható állapot, így időben történő felismerése és kezelése kiemelten fontos.

Hölgyek esetében ismert, hogy az IR gyakran együtt jár policisztás ovárium szindrómával (PCOS) is.

A csomag tartalmaz máj- és vesefunkciós paramétereket, vas- és zsíranyagcsere vizsgálatot (GOT, GPT, GGT, ALP, karbamid, húgysav, kreatinin, Na, K, bilirubin, vércukor, triglicerid, koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, összfehérje, albumin, vas, transzferrin, vérkép), hárompontos vércukor-inzulin görbe meghatározást, cukorterheléssel (0, 60 és 120 perces),  gyulladásos paramétereket (CRP) és a D-vitamin vizsgálatát.

A vizsgálatsor tartalmazza az általános vizelet és vizeletüledék vizsgálatot is. Kérjük a megfelelő mintavételi tartályban, hozzon magával vizeletmintát a vizsgálatokhoz!

Mivel az inzulin rezisztencia laboratóriumi értékelésével kapcsolatban nincs egységes álláspont a klinikus szakorvosok között, ezért a lelettel érdemes felkeresni a megfelelő szakembert (endokrinológus, diabetológus vagy nőgyógyász), aki figyelembe véve a panaszokat, tüneteket és esetleg egyéb vizsgálatokat is, állítja fel a diagnózist!!!

Az inzulinrezisztenciáról bővebben a "Blog" rovaton belül olvashat.

A Csomag ára: 15.900 Ft 
(Eredeti ára: 20.100 Ft, csomag-kedvezmény: 21%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Az inzulinrezisztencia csomagunk terheléses vizsgálatot is tartalmaz, ezért erre a vizsgálatra csak délelőtt 10 óráig lehet jelentkezni a Mammut II.-ben! Amennyiben más vérvételi pontunkon szeretné a vizsgálatot elvégeztetni, kérjük érdeklődjön a vérvételi pont elérhetőségén a vizsgálat lehetséges időpontjáról. Az elérhetőségekért kattintson: ide

Inzulinrezisztencia vizsgálati csomag megtekintése itt.

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon

 


Kerek Csomag (az elhízás egyes lehetséges okaival kapcsolatos laboratóriumi vizsgálatok)

 

has körüli zsírpárna-inzulinrezisztencia, cukorbetegségVizsgálati csomagunk segítségével az általános egészségügyi állapot felmérését szolgáló laborvizsgálatokon túl (GOT, GPT, GGT, ALP, karbamid, húgysav, kreatinin, Na, K, bilirubin, vércukor, triglicerid, koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin,  összfehérje, albumin, vas, transzferrin, vérkép) az elhízás lehetséges okaira is fény derülhet (leptin, kortizol, inzulin, TSH).

Az esetek többségében inzulinrezisztencia, leptinrezisztencia, esetleg a pajzsmirigy alulműködés vagy a mellékvese működésének zavara áll a túlsúly hátterében.

A csomag tartalmazza az általános vizelet és vizeletüledék vizsgálatot is. Kérjük, a megfelelő mintavételi tartályban, hozzon magával vizeletmintát a vizsgálatokhoz!

Amennyiben a leletek azt mutatják, hogy fentiek közül valamely állapot már kialakult, akkor  dietetikus felkeresése javasolt. Az ő segítségével meghatározható a személyre szabott, következetes étrend és fizikai aktivitási forma.

 

 A Csomag ára: 27.900 Ft  
(Eredeti ára: 35.780 Ft, csomag - kedvezmény: 22%.)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

"Kerek Csomag" megtekintése:itt 

A "Kerek csomagunk" terheléses vizsgálatot is tartalmaz, ezért erre a vizsgálatra csak  délelőtt 10 óráig lehet jelentkezni a Mammut II.-ben! Amennyiben más vérvételi pontunkon szeretné a vizsgálatot elvégeztetni, kérjük érdeklődjön a vérvételi pont elérhetőségén a vizsgálat lehetséges időpontjáról. Az elérhetőségekért kattintson: ide

 

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

 További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.

 


Manager Csomag 


menedzser szűrésManager csomagunk segítségével felmérheti egészségi állapotát. Egyetlen vérvétellel széleskörű információt kap szervezete működéséről.

A csomag mindazon hölgyek és urak egészségi állapotáról nyújt információt, akiknek életmódja fokozott (akár szellemi, pszichikai vagy fizikai) megterheléssel jár, nagyobb stressztűrést kíván és emiatt fokozott kockázattal bírnak különböző betegségek kialakulására.


A vizsgálatok rámutatnak a belső szervek, úgymint a máj, hasnyálmirigy, vese, vérképző rendszer és a pajzsmirigy működésére.

A csomag tartalmazza a fontosabb enzimek
(GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, CK, alfa-amiláz), lebontási termékek (karbamid, húgysav, kreatinin, összbilirubin, konjugált bilirubin), valamint ionok (Na, K, Cl, Mg) vizsgálatát. Információt nyújt a csont- (D-vitamin, Ca, P), vasháztartás állapotáról (vas, transzferrin, ferritin), a szív-érrendszeri rizikófaktorokról (zsíranyagcsere, triglicerid, koleszterin, HDL-C, LDL-C, vércukor, inzulin). Jelzi továbbá a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat (vérkép, CRP) és a stressztűrésben fontos pajzsmirigy és a mellékvese hormonális alapfunkcióit (TSH, kortizol).


A csomag tartalmazza az általános vizelet és vizeletüledék vizsgálatot is.

Amennyiben a csomagot kiegészíti székletvér vizsgálattal, úgy még teljesebb képet kap egészségi állapotáról. Kérjük, utóbbi esetben a megfelelő mintavételi tartályban hozzon magával mintát a vizsgálathoz!

Manager vérvételi csomag ára: 16.900 Ft
(Eredeti ára: 20.950 FT lenne, csomag - kedvezmény: 19 %)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a minatvételi díjat is.

Manager vérvételi csomag tartalmának megtekintése: itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Női hormon panel, ciklus 3-5. nap  hormonzavar

Ez a csomag  -általános laboratóriumi vizsgálatok nélkül- a női nemi ciklus hormonális állapotát jellemző laboratóriumi vizsgálatokat tartalmazza.

Azoknak az alapvető hormonoknak a meghatározására kerül sor, amelyek a ciklus 3-5. napján történő vérvétel alkalmával kerülnek vizsgálatra a legtöbb nőgyógyászati kivizsgálás alkalmával.

A vizsgálat előtt érdemes a nőgyógyászával konzultálni az esetleges kiegészítéseket illetően.

A csomag tartalma: FSH (Follikulus Stimuláló Hormon), LH (Luteinizáló Hormon), ösztradiol, totál tesztoszteron, SHBG (Sex Hormone Binding Globulin), albumin ,számított paraméterek: fTI és biol aktív TTE, Anti-Müllerian Hormon (AMH), prolaktin meghatározása és mintakezelési díj a csomag tartalma.

 

Női hormon panel, ciklus 3-5. nap, ára: 16.900 Ft.
(Eredeti ára: 21.450 Ft, csomag-kedvezmény: 21%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Hormonzavar vizsgálati csomag tartalmának megtekintése: itt  

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció


 

Vérkép, vérvételi eredménnyel, vagy a vizsgálattal kapcsolatos kérdések: fórum

Női hormon panel, ciklus 21-23. nap

Ez a csomag  -általános laboratóriumi vizsgálatok nélkül- a női nemi ciklus hormonális állapotát jellemző laboratóriumi vizsgálatokat tartalmazza.

Azoknak az alapvető hormonoknak a meghatározására kerül sor, amelyek a ciklus 21-23. napján történő vérvétel alkalmával kerülnek vizsgálatra a legtöbb nőgyógyászati kivizsgálás alkalmával.

A vizsgálat előtt érdemes a nőgyógyászával konzultálni az esetleges kiegészítéseket illetően!

FSH (Follikulus Stimuláló Hormon), LH (Luteinizáló Hormon) ösztradiol és progeszteron meghatározása és mintakezelési díj a csomag tartalma.

Női hormon panel, ciklus 21-23. nap: 8.900 Ft.
(Eredeti ára: 10.700 Ft, csomag-kedvezmény: 17%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Hormonzavar vizsgálati csomag tartalmának megtekintése: itt  

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció


 

Vérkép, vérvételi eredménnyel, vagy a vizsgálattal kapcsolatos kérdések: fórum

Pajzsmirigy Bázis csomag

pajzsmirigy vizsgálat

Pajzsmirigy Bázis panelünket azoknak a pácienseinknek ajánljuk, akik a következő tünetek, panaszok bármelyikét tapasztalják magukon: bármilyen irányú testsúlyváltozás, hajhullás, bőrszárazság vagy éppen izzadás, melegtűrő képesség romlása, szapora szívverés, ritmuszavarok, teherbeesési nehézségek, székrekedés vagy éppen hasmenés, levertség vagy éppen izgatottság.  
A felsoroltak hátterében ugyanis meghúzódhat a pajzsmirigy bármilyen eredetű alul-, vagy túlműködése. A Pajzsmirigy Bázis csomag tartalmazza ezek és különösen a leggyakoribb autoimmun pajzsmirigybetegség (Hashimoto-thyreoiditis) kiderítését szolgáló paramétereket, amelyeket első körben mindenképpen érdemes vizsgálni (TSH, fT3, fT4, anti-TPO).

A Pajzsmirigy Bázis panel további részeként vizsgáljuk a máj és a vese működését, a szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcserét, a vasháztartást és a gyulladásos paramétereket, ionokat. Azaz a csomag alkalmas egy széleskörű alap laboratóriumi kivizsgálásra is (karbamid, kreatinin, húgysav, bilirubin, vércukor, Na, K, GOT, GPT, GGT, ALP, CRP, összfehérje, albumin, összkoleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, vas, transzferrin, vérkép).

Amennyiben a laboratóriumi eredmények alapján igazoltnak látszik a pajzsmirigy funkció károsodása, ajánlott endokrinológus szakorvos (hormon-specialista) felkeresése.

Egyéb eltérések esetén forduljon háziorvosához a további kivizsgálások irányának mehatározása érdekében !

A Pajzsmirigy Bázis csomag ára: 11.900 Ft
(Eredeti ára: 14.500 Ft, csomag-kedvezmény: 18%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Pajzsmirigy vizsgálati csomag megtekintése: itt.

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Pajzsmirigy MAX csomag

Pajzsmirigy MAX csomagunkat azoknak a pácienseinknek ajánljuk, akik a következő tünetek, panaszok bármelyikét tapasztalják magukon: bármilyen irányú testsúlyváltozás, hajhullás, bőrszárazság vagy éppen izzadás,  melegtűrő képesség romlása, szapora szívverés, ritmuszavarok, teherbeesési nehézségek, székrekedés vagy éppen hasmenés, levertség vagy éppen izgatottság. A felsoroltak hátterében ugyanis meghúzódhat a pajzsmirigy bármilyen eredetű alul-, vagy túlműködése.

A Pajzsmirigy MAX csomag tartalmazza a leggyakoribb autoimmun pajzsmirigybetegség (Hashimoto-thyreoiditis) kiderítését szolgáló első köröben vizsgálandó paramétereken túl (Pajzsmirigy Bázis: TSH, fT3, fT4, anti-TPO), azokat a speciális laboratóriumi paramétreket is, amelyek vizsgálatára legygyakrabban endokrinológus szakorvos indikációjában kerül sor és leggyakrabban már nem az első laboratóriumi vizsgálat alkalmával (thyreoglobulin/TG, anti-TG,.TRAK, reverz T3)

Akkor válassza a Pajzsmirigy MAX csomagot, ha háziorvosa vagy más orvos tanácsára Önnél szinte biztos a pajzsmirigyműködés valamilyen súlyos zavara és el akarja kerülni a szokásos többlépcsős laboratóriumi differenciáldiagnosztikai lépéseket, a többszöri vérvétellel járó esetleges kellemetlenséget vagy időveszteséget. Előfordulhat ugyanis, hogy nem a szükséges vizsgálatokat vásárolja meg!

A Pajzsmirigy MAX panel további részeként természetesen vizsgáljuk a máj és a vese működését, a szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcserét, a vasháztartást és a gyulladásos paramétereket, ionokat is. Azaz a csomag alkalmas egy széleskörű alap laboratóriumi kivizsgálásra is (karbamid, kreatinin, húgysav, bilirubin, vércukor, Na, K, GOT, GPT, GGT, ALP, CRP, összfehérje, albumin, összkoleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, vas, transzferrin, vérkép).

Amennyiben a laboratóriumi eredmények alapján igazoltnak látszik a pajzsmirigy funkció károsodása, ajánlott endokrinológus szakorvos (hormon-specialista) felkeresése.

Egyéb eltérések esetén forduljon háziorvosához a további kivizsgálások irányának mehatározása érdekében !

A Pajzsmirigy MAX csomag ára: 23.900 Ft
(Eredeti ára: 30.000 Ft, csomag-kedvezmény: 20%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Pajzsmirigy vizsgálati csomag megtekintése: itt.

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Páros vérvételi csomagvérvételi csomag

A Páros csomag átfogó képet ad 16 és 50 év közötti hölgyek és urak számára szervezetük aktuális egészségi állapotáról.

A vizsgálati csomag tartalmazza a máj (GOT, GPT, GGT, ALP, bilirubin), a vese (karbamid, kreatinin, vizelet általános és üledék), a vérképző rendszer (vérkép), a hasnyálmirigy (amiláz) és a pajzsmirigy (TSH) laboratóriumi vizsgálatait. Tájékoztatást nyújt a fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcseréről (vércukor, koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, húgysav, összfehérje, albumin), valamint a vasháztartásról (vas, transzferrin, ferritin) és a szervezetben zajló esetleges gyulladásos folyamatokról (CRP), továbbá a fontosabb ionok (Na, K) és a D-vitamin mennyiségéről.

Amennyiben a csomagot kiegészíti székletvér vizsgálattal, úgy még teljesebb képet kap egészségi állapotáról. Kérjük, utóbbi esetben a megfelelő mintavételi tartályban hozzon magával mintát a vizsgálathoz!

A Páros csomag ára: 24.900 Ft
(Eredeti ára: 31.600 Ft, csomag-kedvezmény: 21%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Páros Vérvételi Csomag : itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.

 


PCOS csomag

negatív terhességi teszt

A PCOS betűszó a policisztás ovárium szindróma rövidítése. Ez egy gyakran női meddőséghez vezető állapot (kezeletlen esetben), amely a petefészkek ultrahang vizsgálatával detektálható számos, felszíni cisztózus (hólyagos) képletről kapta az elnevezését. Előfordulási gyakorisága a fogamzóképes korú nők között 7-15%! A PCOS változatos klinikai megjelenésű kórkép (egyik formája a Stein-Leventhal szindróma).

Az érintett betegekre jellemző a komplex hormonális- és anyagcserezavar, amely a női nemi ciklus zavarával is jár és fogamzási nehézséghez, fogamzási képtelenséghez, infertilitáshoz vezethet. Gyakran társul inzulinrezisztenciával (IR) és pajzsmirigyproblémákkal is.

Jellemzői, tünetei (zárójelben a lehetséges laboratóriumi eltérések):

 • akár több hónapra is megnyúlt női menstruációs ciklus, oligomenorrhoea amikor a ciklus átlagos hossza >35 nap,
 • esetleg a menstruáció elmaradása, amenorrhoea, amikor a ciklus hossza több mint 180 nap
 • peteérés elmaradása, anovulációs ciklusok (LH/FSH arány > 2,5; enyhén emelkedett prolaktin),
 • akár mindkét petefészek megnagyobbodása (nőgyógyászati/ UH lelet)
 • a petefészkek felszínén apró, gyöngysorszerűen sorban elhelyezkedő ciszták az esetek 90%-ában ultrahangvizsgálattal kimutathatóak (UH lelet),
 • fokozott szőrösödés az arcon, a mellkason (emelkedett szabad tesztoszteron, DHEAS és androsztendion szintek, csökkent SHBG),
 • elhízás, de a PCOS gyakran előfordul teljesen vékony alkatúaknál is,
 • izulinrezisztencia, a szénhidrát-anyagcsere zavara (cukorterhelésre kóros 3 pontos vércukor, inzulin görbe, IR),
 • lipidanyagcsere zavar (magas összkoleszterin, LDL-C és TG, alacsony HDL-C),
 • társuló pajzsmirigy alulműködés, Hashimoto-tireoditisz (TSH, fT4, fT3, anti-TPO),
 • gyakori a társuló alacsony D-vitamin szint is.

A PCOS pontos oka ismeretlen, kialakulásához környezeti és genetikai faktorok egyaránt hozzájárulnak, de a fenti tünetek mellett jellemzőek az egyes laboratóriumi vizsgálatok kóros értékei is. Ezeket a vizsgálatokat a PCOS csomag is tartalmazza.

A csomagot a ciklus elején, a 3-5. napon érdemes igénybe venni azon női pácienseink részére, ahol felmerül a tünetek, nőgyógyászati adatok alapján a PCOS gyanúja.

Leletével minden esetben forduljon nőgyógyászhoz és endokrinológus szakorvoshoz a PCOS diagnózis és kezelése érdekében!

Egyéb eltérések esetén forduljon háziorvosához a további kivizsgálások irányának mehatározása érdekében, hiszen ez a csomag is alkalmas a PCOS-on kívül más kórfolyamatok felderítésére is, az általános paraméterek összessége miatt (karbamid, kreatinin, húgysav, bilirubin, vércukor, Na, K, GOT, GPT, GGT, ALP, CRP, összfehérje, albumin, összkoleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, vas, transzferrin, vérkép) !

A PCOS csomag ára: 39.900 Ft 
(Eredeti ára: 53.350 Ft lenne, csomag-kedvezmény: 25%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

A PCOS csomagunk terheléses vizsgálatot is tartalmaz, ezért erre a vizsgálatra csak délelőtt 10 óráig lehet jelentkezni a Mammut II.-ben! Amennyiben más vérvételi pontunkon szeretné a vizsgálatot elvégeztetni, kérjük érdeklődjön a vérvételi pont elérhetőségén a vizsgálat lehetséges időpontjáról. Az elérhetőségekért kattintson: ide

PCOS vizsgálati csomag megtekintése itt.

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon

 


Prosztata csomag

 

prosztata vizsgálat az életértA vizsgálati csomag igénybevételével azok a férfiak kaphatnak visszajelzést egészségükkel kapcsolatosan, akik nehéz, fájdalmas és/vagy gyakori vizeletürítést tapasztalnak.

A vizsgálatok a máj- és veseműködésről, a fehérje-, a zsír- és a szénhidrátanyagcseréről, a fontosabb ionokról, a vasháztartásról (GOT, GPT, GGT, ALP, karbamid, húgysav, kreatinin, Na, K, bilirubin, vércukor, koleszterin, HDL-koleszterin, triglicerid, összfehérje, albumin, vas, transzferrin), az esetlegesen fennálló gyulladások jelenlétéről (vérkép, CRP) is tájékoztatást nyújtanak. A vizsgálatsor tartalmazza az általános vizelet és vizeletüledék vizsgálatot is.

Kérjük a megfelelő mintavételi tartályban, hozzon magával vizeletmintát a vizsgálatokhoz!

A csomag kiemelt része a prosztata betegségei esetén megemelkedő prosztata specifikus antigén (PSA). Emelkedett PSA érték esetén a vizsgálat bővíthető a diagnózis pontosítását segítő free PSA ill. pro PSA mérésével is.

Amennyiben a csomagot kiegészíti székletvér vizsgálattal, úgy még teljesebb képet kap egészségi állapotáról. Kérjük, utóbbi esetben a megfelelő mintavételi tartályban hozzon magával mintát a vizsgálathoz!

Mintavétel- a (PSA, fPSA, proPSA) teszteléshez szükséges vérmintákat az RDV (végbélen át ujjal történő prosztatavizsgálat), prosztatamasszázs, transzrektális (végbélen át zajló) ultrahangvizsgálat és a prosztatabiopszia előtt kell levenni.

Ezek a beavatkozások emelkedett PSA, fPSA és proPSA értéket okozhatnak. Ajánlott a biopszia és a vérvizsgálat között hat hetes várakozási periódus.
- intenzív fizikai testedzés (pl. hosszú ideig tartó kerékpározás), nemi aktus is megemelheti az értékeket.
- prosztatát érintő fertőzés emelkedett értékekhez vezethet.


Megnövekedett PSA-szint esetén mindenképpen ajánlott urológus szakorvos felkeresése!
Egyéb laboratóriumi eltérés esetén is forduljon háziorvosához egészsége és a további kivizsgálás érdekében!

A Prosztata csomag ára: 7.900 Ft
(Eredeti ára: 9.400 Ft, csomag-kedvezmény: 16%)

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Prosztata vizsgálati csomag megtekintése: itt.


Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.

 


TORCH ALAP panel

Azokra a mikroorganizmusokra, melyek a várandósság alatt különböző mértékben károsíthatják a magzatot, a TORCH betűszót használják.

Az összefoglaló elnevezés a kórokozók kezdőbetűiből áll össze: Toxoplasma gondii, „Others” (egyéb mikrobák), Rubeolavírus, Cytomegalovírus, Herpes simplex vírusok.

A TORCH Alapcsomag a fenti kórokozók szerológiai tesztjeit tartalmazza. Az egyéb mikróbák/”others” tesztjei a TORCH Bővített csomagban elérhetőek.

Ezek a fertőzések különböző magzati rendellenességeket, a születendő gyermek maradandó károsodását (pl. süketség, vakság, idegrendszeri zavarok) egyes esetekben a magzat méhen belüli halálát és vetélést okozhatnak, amennyiben az anya a terhesség kezdetekor vagy a terhesség alatt fertőződik.

Néhány esetben az újszülött fertőződése a természetes szülés során, a szülőcsatornán áthaladás közben történhet meg aktív anyai fertőzöttség mellett.

Természetesen a várandós anya, a magzat vagy az újszülött fertőzése tünet, és szövődménymentes is lehet, de azt, hogy egy adott páciens, terhesség esetében melyik kimenetel történik meg, jelenleg előre nem megjósolható.

Ez az alapcsomag az anyai fertőzések/védettség kimutatására szolgál és nem pedig a magzati fertőzöttség vizsgálatára. Jelenleg a társadalombiztosítás, azaz az OEP terhére, ezek a vizsgálatok tünetmentes egyének, tünetmentes várandósok szűrővizsgálataként nem elérhetőek el.

A TORCH szűrővizsgálatot érdemes még a tervezett terhesség előtt elvégezni a szerológiai státusz tisztázása érdekében. A szerológiai eredményekből kiderül, hogy mely kórokozók esetében nem kell friss fertőzéstől tartani a terhesség alatt, mert már átvészelte a páciens, és hosszan tartó védettség alakult ki. A vizsgálatokból az is megtudható, hogy melyik az a fertőzés, amin a páciens átesett már, és bár a kórokozó reaktiválódhat, de sokkal kisebb veszéllyel jár ez esetben a magzatra, mintha a várandós első alkalommal fertőződne a terhesség alatt. Az eredményekből az is látszik, hogy mely kórokozóval nem fertőződött még a terhessége előtt, tehát fogékony egy esetleges expozíció esetén. Fogékonyság fennállásakor két lehetőség kínálkozik. Bizonyos kórokozók esetében lehetőség van védőoltás beadására, ha még több hónappal a tervezett terhesség előtt áll a páciens. Azoknál a mikrobáknál, melyek ellen nincs megfelelő oltóanyag, bizonyos időközönként folyamatos nyomonkövetés, az adott vizsgálat ismétlése ajánlott a várandósság alatt.

Amennyiben a tervezett terhesség előtt nem történtek meg a szűrővizsgálatok, a szűrés elvégezhető a várandósság alatt is, lehetőleg minél korábbi szakaszban. Ha csak később történnek a terhesség első szerológiai vizsgálatai, akkor nem mindig állapítható meg biztonsággal, hogy a fertőzés a terhesség előtt, vagy az alatt történt-e.

Amennyiben a terhesség előtt az eredményei friss, éppen zajló fertőzésnek a gyanúját vetik fel, úgy a gyermekvállalás halasztása lehet javasolt a szükséges kezelések mellett.

Amennyiben a vizsgálat eredményei a terhesség alatt friss, éppen zajló vagy korábbi fertőzés reaktivációjának a gyanúját vetik fel, úgy fokozott jelentősége lesz a további nőgyógyászati, magzati ultrahang és laboratóriumi vizsgálatoknak az esetlegesen szükséges kezelések meghatározásában. Ilyen esetekben is az adott szerológiai vizsgálat ismétlése lesz indokolt második mintából a fertőzés előrehaladásának, lefolyásának megítélésére az ellenanyagszint változások alapján.

A várandós anyai fertőzések, nem minden esetben jelentik a magzat érintettségét, károsodását!

Természetesen minden esetben a leletéhez szakmai értékelést, -interpretációt- is kap, de ezzel együtt leletéről minden esetben ajánlott a nőgyógyászát tájékoztatni! Ennek természetesen előfeltétele, hogy a vizsgálat megrendelésekor tájékoztasson minket terhessége hiányáról vagy annak meglétéről, illetve hogy hányadik hetes a terhessége a vérvétel időpontjában.

Itt hívjuk fel a figyelmét, hogy a potenciálisan szintén súlyos magzati fertőzést okozó anyai Streptococcus agalactiae/B csoportú streptococcusok hordozásának szűrését ez a csomag nem tartalmazza, mert az nőgyógyász általi hüvelyi mintavételezésből származó minta vizsgálatát igényli, jellemzően a terhesség utolsó heteiben történő mintavétellel. Természetesen - a vizsgálatnak megfelelő, beküldött minta esetén - a B csoportú streptococcusok szűrővizsgálata is elérhető laboratóriumunkban.

A Csomag ára: 22.000 Ft  (Eredeti ára: 26.000 Ft lenne. Csomag kedvezmény: 15%)

A vizsgálati csomagok  ára tartalmazza a mintakezelési díjat is!

TORCH ALAP megtekintése: itt.

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


TORCH Bővített

 

Azokra a mikroorganizmusokra, melyek a várandósság alatt különböző mértékben károsíthatják a magzatot, a TORCH betűszót használják.

Az összefoglaló elnevezés a kórokozók kezdőbetűiből áll össze: Toxoplasma gondii, „Others” (egyéb mikrobák), Rubeolavírus, Cytomegalovírus, Herpes simplex vírusok.

A TORCH Bővített csomag a fenti megnevezett kórokozók szerológiai tesztjein túl tartalmazza a szifilisz/lues (Treponema pallidum), a Parvovirus B19 és a Varicella Zoster vírus fertőzések tesztjeit is.


Ezek a fertőzések különböző magzati rendellenességeket, a születendő gyermek maradandó károsodását (pl. süketség, vakság, idegrendszeri zavarok, csont- és fogfejlődési zavarok) egyes esetekben a magzat méhen belüli halálát és vetélést okozhatnak, amennyiben az anya a terhesség kezdetekor vagy a terhesség alatt fertőződik.
 
Néhány esetben az újszülött fertőződése a természetes szülés során, a szülőcsatornán áthaladás közben történhet meg aktív anyai fertőzöttség mellett.
 
Természetesen a várandós anya, a magzat vagy az újszülött fertőzése tünet, és szövődménymentes is lehet, de azt, hogy egy adott páciens, terhesség esetében melyik kimenetel történik meg, jelenleg előre nem megjósolható.

A TORCH bővített csomag is az anyai fertőzések/védettség kimutatására szolgál és nem pedig a magzati fertőzöttség vizsgálatára. Jelenleg a társadalombiztosítás, azaz az OEP terhére, ezek a vizsgálatok többsége tünetmentes egyének, tünetmentes várandósok szűrővizsgálataként nem elérhetőek az Ön számára.


A bővített TORCH szűrővizsgálatot is érdemes még a tervezett terhesség előtt elvégezni a szerológiai státusz tisztázása érdekében. A szerológiai eredményekből kiderül, hogy mely kórokozók esetében nem kell friss fertőzéstől tartani a terhesség alatt, mert már átvészelte a páciens, és hosszan tartó védettség alakult ki. A vizsgálatokból az is megtudható, hogy melyik az a fertőzés, amin a páciens átesett már, és bár a kórokozó reaktiválódhat, de sokkal kisebb veszéllyel jár ez esetben a magzatra, mintha a várandós első alkalommal fertőződne a terhesség alatt. Az eredményekből az is látszik, hogy mely kórokozóval nem fertőződött még a terhessége előtt, tehát fogékony egy esetleges expozíció esetén. Fogékonyság fennállásakor két lehetőség kínálkozik. Bizonyos kórokozók esetében lehetőség van védőoltás beadására, ha még több hónappal a tervezett terhesség előtt áll a páciens. Azoknál a mikrobáknál, melyek ellen nincs megfelelő oltóanyag, bizonyos időközönként folyamatos nyomonkövetés, az adott vizsgálat ismétlése ajánlott a várandósság alatt.

Amennyiben a tervezett terhesség előtt nem történtek meg a szűrővizsgálatok, a szűrés elvégezhető a várandósság alatt is, lehetőleg minél korábbi szakaszban. Ha csak később történnek a gravida első szerológiai vizsgálatai, akkor nem mindig állapítható meg biztonsággal, hogy a fertőzés a terhesség előtt, vagy az alatt történt-e.

Amennyiben a terhesség előtt az eredményei friss, éppen zajló fertőzésnek a gyanúját vetik fel, úgy a gyermekvállalás halasztása lehet javasolt a szükséges kezelések mellett.

Amennyiben a vizsgálat eredményei a terhesség alatt friss, éppen zajló vagy korábbi fertőzés reaktivációjának a gyanúját vetik fel, úgy fokozott jelentősége lesz a további nőgyógyászati, magzati ultrahang és laboratóriumi vizsgálatoknak az esetlegesen szükséges kezelések meghatározásában. Ilyen esetekben is az adott szerológiai vizsgálat ismétlése lesz indokolt második mintából a fertőzés előrehaladásának, lefolyásának megítélésére az ellenanyagszint változások alapján.

A várandós anyai fertőzések, nem minden esetben jelentik a magzat érintettségét, károsodását!

Természetesen minden esetben a leletéhez szakmai értékelést, -interpretációt- is kap, de ezzel együtt leletéről minden esetben ajánlott a nőgyógyászát tájékoztatni! Ennek természetesen előfeltétele, hogy a vizsgálat megrendelésekor tájékoztasson minket terhessége hiányáról vagy annak meglétéről, illetve hogy hányadik hetes a terhessége a vérvétel időpontjában.

Itt hívjuk fel a figyelmét, hogy a potenciálisan szintén súlyos magzati fertőzést okozó anyai Streptococcus agalactiae/B csoportú streptococcusok hordozásának szűrését ez a csomag nem tartalmazza, mert az nőgyógyász általi hüvelyi mintavételezésből származó minta vizsgálatát igényli, jellemzően a terhesség utolsó heteiben történő mintavétellel. Természetesen a vizsgálatnak megfelelő, beküldött minta esetén a B csoportú streptococcusok szűrővizsgálata is elérhető laboratóriumunkban.


A TORCH Bővített csomag ára:  33.000 Ft
(Eredeti ára: 40. 500 Ft lenne, csomag - kedvezmény: 19 %)

A vizsgálati csomagok  ára tartalmazza a mintakezelési díjat is!

TORCH Bővített vizsgálati csomag megtekintése: itt.

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.

 


Tumormarker csomag férfiaknak Idaganat

 

A panelt elsősorban azon férfi pácienseinknek ajánljuk, akiknek a családjában előfordult daganatos megbetegedés, illetve olyan bizonytalan eredetű panaszaik vannak, melyek mögött felmerül a tumor lehetősége is.

A tumormarker vizsgálatok nagy általánosságban (néhány kivételtől eltekintve) nem alkalmasak a klinikailag tünetmentes, egészséges emberek daganatos betegségének szűrésére az orvosi laboratóriumi szakma szabályai szerint.

A tumormarker szintjeinek eltérése, változása sokkal inkább informatív az igazolt tumoros páciensek kezelésének nyomon követésében, monitorozásában, a daganat esetleges klinikai progressziójának nyomon követésében.

A tumormarker vizsgálatok sok szövetsérüléssel vagy gyulladással járó kórkép esetében is kismértékű pozitivitást jelezhetnek, illetve nem minden tumor egyforma mértékben termeli a tőle elvárható tumormarker típust. Legtöbbször ezért képalkotó vizsgálatokra és több tumormarker együttes vizsgálatára kerül sor általános laboratóriumi vizsgálatok mellett (karbamid, kreatinin, húgysav, össszbilirubin, vércukor, Na, K, GOT, GPT, GGT, ALP, CRP, összfehérje, albumin, összkoleszterin, HDL-koleszterin, triglicerid, vas, transzferrin, vérkép) egy szakszerű tumorkutatás során.

Amennyiben Önnek olyan tünetei, panaszai vannak, amely felveti a daganatos megbetegedés lehetőségét orvosa részéről, vagy Ön az utóbbi néhány hónapban indokolatlanul 5-10 kg-ot fogyott, esetleg a szervezetében, testében, testfelszínén olyan csomót vagy rendellenes képletet tapint vagy észlel, amelynél szükséges a daganat lehetőségének kizárása, akkor szakmailag indokolt egyes tumormarkerek mérése más laboratóriumi vizsgálatokkal együtt.

A fenti esetekben mindig forduljon orvosához, panaszainak megfelelő szakorvoshoz is - az esetlegesen elvégeztetett laboratóriumi vizsgálatok eredményétől függetlenül is -, hogy a tumorkutatás, a daganatos betegség kizárása vagy megállapítása a szükséges klinikai és képalkotó vizsgálatokkal kiegészüljön, ugyanis negatív tumormarker eredmény nem zárja ki, vagy bizonyítja be 100%-osan a daganatos megbetegedést!


Vizsgálati csomagunk segítségével tehát, egyes esetekben fény derülhet olyan daganatok előfordulására a szervezetben, amelyek a férfiakat gyakrabban érinthetik.

Tartalmazza a máj, here, prosztata, vastagbél, tüdő elváltozásai esetén megemelkedő legalapvetőbb tumormarkerek laboratóriumi mérését. Ezek a következők: AFP (pl. májrák, heretumor, embrionális daganat), CEA (pl. bélrendszer, hörgő egyes daganatai), PSA (prosztatadaganatok), HCG (pl. heretumor), széklet vér (vastagbélrák).

Negatív eredmény nem zárja ki teljes biztonsággal daganat jelenlétét. Pozitív érték sem jelent feltétlenül rosszindulatú daganatot, ebben az esetben további vizsgálatokra és orvosának felkeresésére van szükség az emelkedés okának kiderítésére.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csomagban foglalt széklet vér vizsgálatot székletmintából végezzük, melyhez széklet tartályban behozott otthoni mintára van szükség (a széklettartály laboratóriumunkban is átvehető, de minden patikában is megvásárolható). A többi tumormarker vizsgálat meghatározása vérből történik.

Tumormarker csomag férfiaknak I. : 13.900 Ft .(Eredeti ár: 17.400 Ft, csomag kedvezmény:20 %).

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Tumormarker csomag megtekintése:itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.

 


Tumormarker csomag férfiaknak II

 

A panelt elsősorban azon férfi pácienseinknek ajánljuk, akiknek a családjában előfordult daganatos megbetegedés, illetve olyan bizonytalan eredetű panaszaik vannak, melyek mögött felmerül a tumor lehetősége is.

A tumormarker vizsgálatok nagy általánosságban (néhány kivételtől eltekintve) nem alkalmasak a klinikailag tünetmentes, egészséges emberek daganatos betegségének szűrésére az orvosi laboratóriumi szakma szabályai szerint. A tumormarker szintjeinek eltérése, változása sokkal inkább informatív az igazolt tumoros páciensek kezelésének nyomon követésében, monitorozásában, a daganat esetleges klinikai progressziójának nyomon követésében.

A tumormarker vizsgálatok sok szövetsérüléssel vagy gyulladással járó kórkép esetében is kismértékű pozitivitást jelezhetnek, illetve nem minden tumor egyforma mértékben termeli a tőle elvárható tumormarker típust. Legtöbbször ezért képalkotó vizsgálatokra és több tumormarker együttes vizsgálatára kerül sor általános laboratóriumi vizsgálatok mellett (karbamid, kreatinin, húgysav, össszbilirubin, vércukor, Na, K, GOT, GPT, GGT, ALP, CRP, összfehérje, albumin, összkoleszterin, HDL-koleszterin, triglicerid, vas, transzferrin, vérkép) egy szakszerű tumorkutatás során.

Amennyiben Önnek olyan tünetei, panaszai vannak, amely felveti a daganatos megbetegedés lehetőségét orvosa részéről, vagy Ön az utóbbi néhány hónapban indokolatlanul 5-10 kg-ot fogyott, vagy a szervezetében, testében, testfelszínén olyan csomót vagy rendellenes képletet tapint vagy észlel, amelynél szükséges a daganat lehetőségének kizárása, akkor szakmailag indokolt egyes tumormarkerek mérése más laboratóriumi vizsgálatokkal együtt.

A fenti esetekben mindig forduljon orvosához, panaszainak megfelelő szakorvoshoz is - az esetlegesen elvégeztetett laboratóriumi vizsgálatok eredményétől függetlenül is -, hogy a tumorkutatás, a daganatos betegség kizárása vagy megállapítása a szükséges klinikai és képalkotó vizsgálatokkal kiegészüljön, ugyanis negatív tumormarker eredmény nem zárja ki, vagy bizonyítja be 100%-osan a daganatos megbetegedést!


Ez a panelünk a tumormarkerek szélesebb skáláját tartalmazza, melyek segítségével egyes esetekben diagnosztizálható számos daganat-típus.

Csomagunk részeként vizsgáljuk a májban, vastagbélben, tüdőben, herében, hasnyálmirigyben, gyomorban, prosztatában és húgyhólyagban kialakuló elváltozásokkal, valamint a melanoma malignummal összefüggő tumormarkereket. A vizsgált tumormarkerek: AFP (pl. májrák, heretumor, embrionális daganat), CEA, CA 19-9, CA 72-4 (pl. gyomor-, bélrendszer, hörgő egyes daganatai), PSA (prosztatadaganatok), Cyfra 21-1 (pl. hólyagtumor), S100 (pl. melanoma) , HCG (pl. heretumor), NSE, TPA (pl. hörgő egyes dagnatai vagy bármely tumor), széklet M2-PK és széklet vér (vastagbélrák).

A vizsgálatok elvégzését elsősorban azoknak a férfi pácienseinknek ajánljuk, akiknek a családjában előfordult daganatos megbetegedés, illetve olyan bizonytalan eredetű panaszaik vannak, melyek mögött felmerül a tumor lehetősége is.

Negatív eredmény nem zárja ki teljes biztonsággal daganat jelenlétét. Pozitív érték sem jelent feltétlenül rosszindulatú daganatot, ebben az esetben további vizsgálatokra és orvosának felkeresésére van szükség az emelkedés okának kiderítésére.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csomagban foglalt széklet vér vizsgálatát (ehhez széklettertály a patikákban is és nálunk is elérhető) és az M2-PK vizsgálatot székletmintából végezzük. Az M2PK vizsgálathoz speciális mintavevő eszközre van szükség (utóbbi laboratóriumunkban átvehető). A többi tumormarker vizsgálat meghatározása vérből történik.

Tumormarker csomag férfiaknak II.: 39.900 Ft. (Eredeti ár: 52.600 Ft, csomag kedvezmény:24 %).

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Tumormarker csomag megtekintése:itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.


Tumormarker csomag hölgyeknek I

 

A vizsgálatok elvégzését elsősorban azoknak a hölgy pácienseinknek ajánljuk, akiknek a családjában előfordult daganatos megbetegedés, illetve olyan bizonytalan eredetű panaszaik vannak, melyek mögött felmerül a tumor lehetősége is.

A tumormarker vizsgálatok nagy általánosságban (néhány kivételtől eltekintve) nem alkalmasak a klinikailag tünetmentes, egészséges emberek daganatos betegségének szűrésére az orvosi laboratóriumi szakma szabályai szerint. A tumormarker szintjeinek eltérése, változása sokkal inkább informatív az igazolt tumoros páciensek kezelésének nyomon követésében, monitorozásában, a daganat esetleges klinikai progressziójának nyomon követésében.

A tumormarker vizsgálatok sok szövetsérüléssel vagy gyulladással járó kórkép esetében is kismértékű pozitivitást jelezhetnek, illetve nem minden tumor egyforma mértékben termeli a tőle elvárható tumormarker típust. Legtöbbször ezért képalkotó vizsgálatokra és több tumormarker együttes vizsgálatára kerül sor általános laboratóriumi vizsgálatok mellett (karbamid, kreatinin, húgysav, össszbilirubin, vércukor, Na, K, GOT, GPT, GGT, ALP, CRP, összfehérje, albumin, összkoleszterin, HDL-koleszterin, triglicerid, vas, transzferrin, vérkép) egy szakszerű tumorkutatás során.

Amennyiben Önnek olyan tünetei, panaszai vannak, amelyek felvetik a daganatos megbetegedés lehetőségét orvosa részéről, vagy Ön az utóbbi néhány hónapban indokolatlanul 5-10 kg-ot fogyott, vagy a szervezetében, testében, testfelszínén olyan csomót vagy rendellenes képletet tapint vagy észlel, amelynél szükséges a daganat lehetőségének kizárása, akkor szakmailag indokolt egyes tumormarkerek mérése más laboratóriumi vizsgálatokkal együtt.

A fenti esetekben mindig forduljon orvosához, panaszainak megfelelő szakorvoshoz is - az esetlegesen elvégeztetett laboratóriumi vizsgálatok eredményétől függetlenül is -,hogy a tumorkutatás, a daganatos betegség kizárása vagy megállapítása a szükséges klinikai és képalkotó vizsgálatokkal kiegészüljön, ugyanis negatív tumormarker eredmény nem zárja ki, vagy bizonyíta be 100%-osan a daganatos megbetegedést!

Vizsgálati csomagunk segítségével tehát egyes esetekben fény derülhet olyan daganatok előfordulására a szervezetben, amelyek a nőket leggyakrabban érinthetik. Tartalmazza a máj, petefészek, emlő, vastagbél, tüdő elváltozásai esetén megemelkedő legalapvetőbb tumormarkerek laboratóriumi mérését. Része az ún. ROMA score számítása, mely a petefészekrák kialakulásának kockázatát jelző érték tapintható kismedencei folyamat esetén. A vizsgált tumormarkerek: AFP (pl. májrák, embrionális daganat), CEA (pl. bélrendszer, hörgő egyes daganatai), CA 15-3 (emlődaganat), CA 125, HE4 (petefészekdaganat), széklet vér (vastagbélrák).

Negatív eredmény nem zárja ki teljes biztonsággal daganat jelenlétét. Pozitív érték sem jelent feltétlenül rosszindulatú daganatot, ebben az esetben további vizsgálatokra és orvosának felkeresésére van szükség az emelkedés okának kiderítésére.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csomagban foglalt széklet vér vizsgálatot székletmintából végezzük, melyhez széklet tartályban behozott otthoni mintára van szükség. Az ehhez szükséges eszköz laboratóriumunkban is átvehető, de minden patikában is megvásárolható. A többi tumormarker vizsgálat meghatározása vérből történik.

Tumormarker csomag hölgyeknek I.: 19.900 Ft (Eredeti ár: 26.900 Ft, csomag kedvezmény:26 %).

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Tumormarker csomag megtekintése:itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció  

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.

Tumormarker csomag hölgyeknek II

 

A vizsgálatok elvégzését elsősorban azoknak a hölgy pácienseinknek ajánljuk, akiknek a családjában előfordult daganatos megbetegedés, illetve olyan bizonytalan eredetű panaszaik vannak, melyek mögött felmerül a tumor lehetősége is.

A tumormarker vizsgálatok nagy általánosságban (néhány kivételtől eltekintve) nem alkalmasak a klinikailag tünetmentes, egészséges emberek daganatos betegségének szűrésére az orvosi laboratóriumi szakma szabályai szerint. A tumormarker szintjeinek eltérése, változása sokkal inkább informatív az igazolt tumoros páciensek kezelésének nyomon követésében, monitorozásában, a daganat esetleges klinikai progressziójának nyomon követésében.

A tumormarker vizsgálatok sok szövetsérüléssel vagy gyulladással járó kórkép esetében is kismértékű pozitivitást jelezhetnek, illetve nem minden tumor egyforma mértékben termeli a tőle elvárható tumormarker típust. Legtöbbször ezért képalkotó vizsgálatokra és több tumormarker együttes vizsgálatára kerül sor általános laboratóriumi vizsgálatok mellett (karbamid, kreatinin, húgysav, össszbilirubin, vércukor, Na, K, GOT, GPT, GGT, ALP, CRP, összfehérje, albumin, összkoleszterin, HDL-koleszterin, triglicerid, vas, transzferrin, vérkép) egy szakszerű tumorkutatás során.

Amennyiben Önnek olyan tünetei, panaszai vannak, amelyek felvetik a daganatos megbetegedés lehetőségét orvosa részéről, vagy Ön az utóbbi néhány hónapban indokolatlanul 5-10 kg-ot fogyott, vagy a szervezetében, testében, testfelszínén olyan csomót vagy rendellenes képletet tapint vagy észlel, amelynél szükséges a daganat lehetőségének kizárása, akkor szakmailag indokolt egyes tumormarkerek mérése más laboratóriumi vizsgálatokkal együtt.

A fenti esetekben mindig forduljon orvosához, panaszainak megfelelő szakorvoshoz is - az esetlegesen elvégeztetett laboratóriumi vizsgálatok eredményétől függetlenül is -, hogy a tumorkutatás, a daganatos betegség kizárása vagy megállapítása a szükséges klinikai és képalkotó vizsgálatokkal kiegészüljön, ugyanis negatív tumormarker eredmény nem zárja ki, vagy bizonyítja be 100%-osan a daganatos megbetegedést!

 Ez a panelünk a tumormarkerek szélesebb skáláját tartalmazza, melyek segítségével egyes esetekben diagnosztizálható számos daganat-típus.

Csomagunk részeként vizsgáljuk a májban, vastagbélben, tüdőben, petefészekben, emlőkben, hasnyálmirigyben, gyomorban és húgyhólyagban kialakuló elváltozásokkal, valamint a melanoma malignummal összefüggő tumormarkereket. A ROMA score számítása által pedig nagy valószínűséggel jelezhető a petefészekrák kialakulásának kockázata. A vizsgált tumormarkerek: AFP (pl. májrák, embrionális daganat), CEA, CA 19-9, CA 72-4 (pl. gyomor- bélrendszer, hörgő egyes daganatai), CA 15-3 (emlődaganat), CA 125 és HE4 (petefészekdaganat), Cyfra 21-1 (pl. hólyagtumor), S100 (pl. melanoma), NSE, TPA (pl. hörgő egyes daganatai vagy bármely tumor), széklet M2-PK és széklet vér (vastagbélrák).

Negatív eredmény nem zárja ki teljes biztonsággal daganat jelenlétét. Pozitív érték sem jelent feltétlenül rosszindulatú daganatot, ebben az esetben további vizsgálatokra és orvosának felkeresésére van szükség az emelkedés okának kiderítésére.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csomagban foglalt székletvér vizsgálatát (ehhez széklettartály laboratóriumunkba és a patikákban is elérhető) és az M2-PK vizsgálatot székletmintából végezzük. Az M2PK vizsgálathoz speciális mintavevő eszközre van szükség (laboratóriumunkban átvehető). A többi tumormarker vizsgálat meghatározása vérből történik.

Tumormarker csomag hölgyeknek II.: 46.900 Ft (Eredeti ár: 62.100 Ft, csomag kedvezmény:24 %).

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat is.

Tumormarker csomag megtekintése:itt

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon

Party Panel (HIV-1/2, HBV, HCV, Treponema, HSV-1/2)AIDS/HIV

STD/STI: nemi úton átvihető betegségek/fertőzések

Szexuális érintkezés során több mint 30-féle kórokozóval fertőződhetünk.

Az STD/ STI (nemi úton átvihető betegségek/fertőzések) szűrése különösen fontos, hiszen a lappangási idő különböző. A szervezetbe jutott kórokozók által okozott fertőzések lehetnek teljesen tünetmentesek (pl:HIV fertőzés), vagy rövidebb lappangási idő jellemző rájuk, de az életet szintén súlyosan veszélyeztető következményekkel járhatnak ( pl: szifilisz, ahol az első tünetek  10-90, de leggyakrabban 15-21 nap elteltével jelennek meg), vagy rendszeresen kiújulhatnak (pl: herpesz). 

A WHO adatai szerint :

 • NAPONTA, több mint 1millió ember szerez szexuális úton terjedő fertőzéseket ( STD/STI)
 • Több mint 530 millió ember betegedett meg a HSV2 genitális herpesz vírustól,
 • 290 millió nő betegedett meg a HPV kórokozótól
 • Becslések szerint 500 millió ember fertőződik meg évente az alábbi 4 szexuális úton terjedő betegségek egyikétől: chlamydia, gonorrhoea, szifilisz és trichomoniasis

Érdemes komolyan venni Önmagunk és a leendő partnerünk, szerelmünk védelmét! Egy időben elvégzett vérvétellel megelőzhetők a komolyabb problémák.

Csomagunk tartalmazza a legveszélyesebb STD (nemi úton átvihető betegségek) kórokozók vérből történő kimutatását: szifilisz, hepatitisz (B és C vírus), valamint az AIDS (HIV) kórokozóinak szűrését. Kiegészítésként kérhető mellé herpeszvírusok (HSV 1, 2) kimutatására irányuló vizsgálat is, hölgyeknél kiegészítve a szérum HCG-vel (terhesség igazolására irányuló vizsgálat). Ezen fertőzések tünetmentesen, tünetszegényen is jelentkezhetnek, de az életet és az egészséget veszélyeztető állapotok alakulhatnak ki a legtöbb esetben.

Figyelem!
Amennyiben tünetmentes fertőzést akar kizárni közvetlenül egy feltételezett fertőződést (expozíciót) követően úgy a vizsgálatot ismételni szükséges, mert az egyes nemi úton terjedő betegségek esetén a teszt ún „ablakperiódussal” rendelkezik, azaz van a teszt számára egy kezdeti „vak”, szerológiailag nem detektálható időtartam.
Az ablakperiódusok az alábbiak:

 •     HIV-1/2 esetén 2-3 hét,
 •     szifilisz esetén 4-5 hét,
 •     hepatitis B (acut) esetén: HBsAg 3-4 hét, anti-HBc 11-12 hét, anti-HBs 25-26 hét          
 •     hepatitis C esetén 2-3 hónap.

Tehát a fertőződés után ennyi idővel válik csak a teszt biztosan pozitívvá!

Minden esetben gondolni kell arra a régi megállapításra, illetve figyelmeztetésre, hogy ahol egy nemi-betegséget találunk, ott keresni kell a többit. Az ok a fertőzés módjának azonossága mellett az első, pl. herpeszes elváltozás okozta felületi sérülés, amely behatolási kapu más kórokozók, pl. a HIV vírus számára.

A panelt akkor ajánljuk elvégeztetni, ha:

 • szexuális együttlétkor nem használtak óvszert,
 • partnereiket gyakran váltogatják,
 • két férfi között történt szexuális kapcsolat,
 • a nemi szervek táján kiütés, váladékozás, viszketés, fájdalom, illetve a testen bárhol, más okkal, más betegséggel nem magyarázható kiütés, nyirokcsomó megnagyobbodás, láz, elhúzódó lázas megbetegedések,  hasmenés, hányinger, hányás , krónikus gyengeség, fáradékonyság jelentkezik,
 • egyáltalán gyanúja van arra, hogy megfertőződhetett (felmerül még közös tűvel történő i.v. kábítószerezés, egészségügyben tűszúrásos baleset, műtéti/transzfúziós esemény)
 • minden új szexuális kapcsolat kezdete előtt.

Érdemes a csomagot a szexuális partnerrel együtt igénybe venni, az esetlegesen jelenlévő fertőzések továbbadása megelőzésének az alábbiak szerint:

Monogám párkapcsolat/új szexuális párkapcsolat esetében érdemes a partnerrel együtt, kölcsönösen és egyidejűleg vizsgálatot végeztetni már a kapcsolat kezdetekor/előtt és utána még egyet a leghosszabb ablakperiódus (3 hónap) után is. A teljes bizonyosságot a lehetséges fertőzés elkerülésére ebben ez esetben is csak az adja, ha a szexuális kapcsolat kezdetétől az ablakperiódus végéig nincs egyikük esetében sem potenciális expozíció (azaz óvszermentes szexuális együttlét más/harmadik partnerrel, transzfúzió vagy IVD kábítószerezés), ami értelemszerűen kizárólag óvszeres szexuális aktust enged meg erre az időszakra a párkapcsolaton belül.

Panaszok, a fertőződés alapos gyanúja, illetve pozitív eredményű laboratóriumi lelet esetén keressen fel bőr-és nemigyógyász szakorvost !

Kérjük tájékozódjon honlapunkon vagy máshol az egyes fertőző betegségek jelentési kötelezettségeiről is!

"Női csomag": 19.900 Ft. (Eredeti ár: 25.300 Ft, csomagkedvezmény:21 %). 

Kiegészítő vizsgálatokkal: 32.500 Ft(Eredeti ár:39.300 Ft, csomagkedvezmény:17%).

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat.

Party női panel megtekintése: itt

Party bővített női panel megtekintése: itt 

Hepatitis, HIV vizsgálat előtt: Fontos információk!!

 

"Férfi panel": 18.500 Ft. (Eredeti ár: 23.000 Ft, csomag-kedvezmény: 20 %). 

Kiegészítő vizsgálatokkal: 25.500 Ft. (Eredeti ár:31.000 Ft, csomag-kedvezmény:18%).

A vizsgálati csomagok ára tartalmazza a mintakezelési díjat.

Party férfi panel megtekintése: itt

Party bővített férfi panel megtekintése: itt

 

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon.

Panaszok, a fertőződés alapos gyanúja, illetve pozitív eredményű laboratóriumi lelet esetén keressen fel bőr-és nemigyógyász szakorvost.


Táplákozással kapcsolatos vizsgálati panelek:

Lisztérzékenység - Cöliákia -  kivizsgálása

A cöliákiát a genetikailag fogékony emberekben a táplálékban lévő glutén és néhány hasonló molekula váltja ki az immunrendszer kóros reakciója révén.

Laboratóriumi oldalról a következő vizsgálati lehetőségek állnak rendelkezésre: cöliákia szűrés (immunszerológiai tesztek), genetikai vizsgálat, gliadin/glutén specifikus IgG vizsgálata (táplálékintolerancia panelek), és egyéb, kiegészítő vizsgálatok.

Cöliákia szűrés (tTG IgA, tTG IgG) 5 000 Ft - 7 munkanap

Cöliákia (HLA)- Genetikai vizsgálat – 25.000 Ft - 14 munkanap

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

Bővebben: a laktózintoleranciáról és a vizsgálatról

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon

Nutritív allergia panel (20) - 9.000 Ft, 5 munkanap

Az immunkompetens B limfociták antigénstimulusra allergénre specifikus IgE antitesteket képeznek.

A vizsgálat kimutatja a lehetséges allergiás reakciókat a környezetben található különféle anyagokra: Tojás, tehéntej, tőkehal, búzaliszt, földimogyoró, szója, paradicsom, sárgarépa, burgonya, narancs, alma, banán, őszibarack, szezámmag, rák, marhahús, kiwi, zeller, mandula, mogyoró elleni allergén specifikus IgE-k kimutatása

Nutritív allergia panel (20) - 9.000 Ft, 5 munkanap

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon

Nutritív allergia panel (40) - 12.000 Ft, 5 munkanap

A panel tarlama: disznóhús, marhahús, csirkehús, birkahús, paradicsom, sárgarépa, burgonya, mustár, tőkehal, rák, kék kagyló, tonhal, lazac, kiwi, mangó, ananász, narancs, alma, banán, őszibarack, tehéntej, szezámmag, sütőélesztő, fokhagyma, zeller, mogyoró, paradió, mandula, kókuszdió, földimogyoró, tojás, kecsketej, rozsliszt, zab, kukorica, hajdina, búzaliszt  elleni allergén specifikus IgE-k kimutatása

Nutritív allergia panel (40) - 12.000 Ft, 5 munkanap

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon

Laktózintolerancia genetikai meghatározása (LCT 13910 C/T) - 6000 Ft, 14 munkanap

A tejcukor érzékenyek már kevés tej- és tejtermékfogyasztása után is kellemetlen tüneteket észlelnek.

Tünetei: hasi fájdalom, hasmenés, puffadás, hányinger.

A laktózintolerancia lehet elsődleges, melynek hátterében a bélhám laktázaktivitás genetikai okokra visszavezethető gátlása áll. Ez nem gyógyítható.

Laktózintolerancia genetikai meghatározása (LCT 13910 C/T) - 6000 Ft, 14 munkanap

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

Bővebben: a laktózintoleranciáról és a vizsgálatról

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon

Táplálék intolerancia vizsgálat (46 tápanyag, kvalitatív) - 24.000 Ft - 24 óra

Ennél a panelnél az eredményközlés "negatív", "gyengén pozitív", "pozitív" formában történik. Színreakció alapján történik a leolvasás, a 46-os tesztben nem adunk ki pontos számértéket.

A panel tartalma:zab, búza, rizs, kukorica, rozs, durum búza, glutén, mandula, brazil dió, kesudió, tea, dió, tehéntej, teljes tojás, csirke, bárány, marhahús, sertéshús, fehér hal keverék, édesvizi hal keverék, tonhal, rák és kagyló keverék, brokkoli, káposzta, sárgarépa, póréhagyma, burgonya, zeller, uborka, paprikafélék, hüvelyes keverék, grapefruit, dinnye keverék, földi mogyoró, szójabab, kakaóbab, alma, fekete ribizli, olajbogyó, narancs és citrom, földieper, paradicsom, gyömbér, fokhagyma, gomba, élesztő elleni specifikus IgG-k kimutatása.

Ha Önnek azonnali és heves immunreakciói vannak egy adott ételre, nem ezeket a teszteket kell elvégezni.

A Táplálék intolerancia (46) és (221) tesztek nem fognak jelentős érzékenységet mutatni az adott élelmiszerre, ebben az esetben ételallergia vizsgálatot kell végezni. Az ételintolerancia és az ételallergia két teljesen különböző ételreakció!

Táplálék intolerancia vizsgálat (46 tápanyag, kvalitatív) - 24.000 Ft - 24 óra

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

Bővebben a táplálékintoleranciáról és a vizsgálatról

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon

 


Táplálék intolerancia vizsgálat (221 tápanyag, kvantitatív) - 56.000 Ft- 10 nap                                         Ingyenes, online dietetikai tanácsadással

Egy vérvétellel több, mint  220 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelődött IgG típusú antitestek mennyisége kerül meghatározásra.

Míg a táplálék intolerancia (46) 46 féle élelmiszer érzékenységet mutat ki, melynek eredményeként pozitív, mérsékelten pozitív vagy negatív reakció állapítható meg, addig a táplálék intolerancia (221) 221 ételérzékenységet mutat ki és számszerűen meghatározza az érzékenység mértékét is.

Ha Önnek azonnali és heves immunreakciói vannak egy adott ételre, nem ezeket a teszteket kell elvégezni.

A Táplálék intolerancia (46) és (221) tesztek nem fognak jelentős érzékenységet mutatni az adott élelmiszerre, ebben az esetben ételallergia vizsgálatot kell végezni. Az ételintolerancia és az ételallergia két teljesen különböző ételreakció!

Táplálék intolerancia vizsgálat (221 tápanyag, kvantitatív) - 56.000 Ft- 10 nap                                         Ingyenes, online dietetikai tanácsadással 

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

Bővebben a táplálékintoleranciáról és a vizsgálatról

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon

 


Vegyes Inhalatív + Nutritív allergia panel - 9.000 Ft, 5 munkanap

Macska szőr/hám, kutya szőr, ecsetpenész, korompenész, kannapenész, konídiumos gomba, élesztőgomba, parlagfű, nyírfa pollen, atka keverék (D1, D2, D3, D71), fűkeverék (GP1), háziszárnyas tollkeverék, tojás, tehéntej, földimogyoró, szója, búzaliszt, kecsketej, tőkehal elleni allergén specifikus IgE-k kimutatása.

Vegyes Inhalatív + Nutritív allergia panel - 9.000 Ft, 5 munkanap

Online jelentkezés
 

Telefonon történő időpont-egyeztetés
 

Személyes laboratóriumi szakorvosi konzultáció 

 

Bővebben a táplálékintoleranciáról és a vizsgálatról

További információkat kérhet az info[kukac]centrumlab.hu email címen és a fórumon


Menü

  Hepatitis, HIV vizsgálat előtt!
         Fontos információk!!
                   


Amennyiben 14 év alatti gyermekét szeretné vérvételre hozni,
minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges!


     ÁLLÁSAJÁNLAT!

8 órás laborasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- laboratóriumi általános- vagy szakasszisztensi végzettség,
- laboratóriumi gyakorlat
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

8 órás segédasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- középiskolai végzettség,
- felhasználói szintű számítógépes ismeret
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

4 órás takarító munkatársat keresünk
Munkavégzés: Bp. II. ker. Mammut II.
Munkaidő: 6-10 h

4/6/8 órás szállító kollégát keresünk
Munakavégzés helye: Budapest / Vidék
Munkaidő: 15h - 19h/10h-16h/9h-17h
A munkavégzéshez szükséges:

B Kategóriás jogosítvány
A szállítás személygépkocsival történik

Gyöngyösre keresünk 8 órás laborasszisztens kollégát.
A munkavégzéshez szükséges:

- laboratóriumi általános-, vagy szakasszisztensi végzettség
- laboratóriumi gyakorlat
- vérvételi gyakorlat
Munkaidő: 7-15 h
Gyöngyösre csak olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik vállalni tudják a 24 órás ügyeletet is.Az állásokra jelentkezni kizárólag fényképes, szakmai önéletrajzzal lehet a vanek.edna[kukac]centrumlab.hu e-mail címen.
Az e-mail tárgymezőben, kérnénk a megpályázott pozíció megjelölését, valamint szíveskedjenek csatolni a végzettséget igazoló okmányok másolatát és a motivációs levelet - melyben a fizetési igény is szerepel.


Vizsgálat kereső


Közösség

Tanúsítvány

Certop_MIR-IBIR_1-HU.jpg