Centrum Lab

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Centrum-Lab oldalán!

   .

 

Kik vagyunk?
Miért minket válasszon?
Hogyan lehet igénybe venni a térítéses szolgáltatást?
Ki határozza meg, hogy milyen laborvizsgálatot kérjen?
Szükséges-e az előzetes bejelentkezés?
Mikor és mennyit kell fizetni az ellátásért?
Kedvezmények
Milyen adatokat kell, illetve célszerű megadnia?
Hol és Ki veheti igénybe az OEP finanszírozott ellátás?

Adatkezelés, Személyes adatok védelme

 

 

 

Kik vagyunk?

Cégünk, a gyors, megbízható laborvizsgálatok egyik legprofesszionálisabb és a legdinamikusabban növekvő szolgáltatója ma Magyarországon. Világszínvonalú csúcstechnikával felszerelt központi laboratóriumunk a teljes klinikai laboratóriumi vizsgálati palettát biztosítja.


Miért minket válasszon?

Várakozás és beutaló nélkül veheti igénybe a szolgáltatásainkat. Kellemes környezetben kiváló, tapasztalt szakemberek állnak az Ön rendelkezésére. A laborvizsgálatok rendkívül széles palettáját biztosítjuk, melyek eredményét többnyire 24 órán belül e-mailen is elküldjük. A vér és vizeletvizsgálatok eredményei pontosak, megbízhatóak és gyorsan az Ön, vagy az Orvosa rendelkezésére állnak. Mindezek mellett áraink alacsonyak és több kedvezményt is igénybe vehet nálunk.
Amennyiben elégedetlen volt szolgáltatásunkkal (pl: nem érkezett meg a lelet), kérjük jelezze felénk (info@centrumlab.hu, hogy pontosan mikor, melyik vérvételi pontunkon járt és mi okozta az elégedetlenségét. Ez esetben van lehetőségünk arra, hogy kivizsgáljuk a történteket és megtegyük a kellő intézkedéseket.

 Centrum-Lab Központi Laboratórium, vérvétel recepció, Mammut II.
Hogyan lehet igénybe venni a térítéses szolgáltatást?

A térítéses szolgáltatás igénybe vételéhez be kell jelentkeznie az Ön által választott vérvételi ponton. Az időpont egyeztetés történhet telefonon, e-mailen, valamint a weboldal vérvételre jelentkezés menüpontjának segítségével.


Ki határozza meg, hogy milyen laborvizsgálatot kérjen?

A legideálisabb ha az Ön orvosa nyújt segítséget a szükséges labor vizsgálatok kiválasztásában. Amennyiben egy adott betegségre kíváncsi, vagy csak általánosságban szeretne az egészségi állapotáról képet kapni, akkor választhat a vizsgálati csomagjainkból, illetve igénybe veheti munkatársaink segítségét is.


Szükséges-e az előzetes bejelentkezés?

Igen, mindenképp egyeztessen időpontot a vérvétel elvégzéséhez.

Amennyiben pontosan tudja, hogy milyen vizsgálatokra van szüksége, javasoljuk, hogy honlapunkon keresztül kérjen időpontot, és rendelje meg vizsgálatait. Az online vizsgálatra jelentkezést választók - a csomag megrendelés kivételével - 5% kedvezményben részesülnek.

Vérvételi pontjainkat megtekintése: itt

Vérvételre jelentkezés: Online jelentkezés

Központi ügyfélszolgálatunk telefonszáma:  +36 1 5 888 500


Mikor és mennyit kell fizetni az ellátásért?

A laborvizsgálatok árai minden Centrum-Lab vérvételi ponton azonosak, de a vizsgálatok díjához hozzáadódik az adminisztrációs díj, melynek összege helyenként változó: 500- 3000 Ft. A vérvételi/adminisztrációs díjról tájékozódhat az alábbi táblázatban.

Centrum-Lab Miskolc, vérvétel beutaló és sorban állás nélkül

 

Kedvezmények

Az Önök elégedettsége nagyon fontos számunkra, ezért a Centrum-Lab szeretné hűségüket anyagi előnyökkel is honorálni.

Egyes vérvételi pontjainkon Törzsvásárlói Ügyfélprogramot indítunk be. A program lényege, hogy minden olyan ügyfelünket, aki legalább kettő alkalommal igénybe vette a szolgáltatásainkat, vagy legalább 20.000,- Ft-ot költött nálunk, megajándékozzuk egy 10% engedményre jogosító „Ügyfélkártyával”. Az ügyfélkártyát elég munkatársainknak bemutatni a kedvezmény igénybevételhez. Az ügyfélkártya kedvezménye vonatkozik a kártyabirtokos családjára, vagy a vele érkezőkre. Bővebben az Ügyfélkártyáról itt olvashat.

Amennyiben a honlapunkon keresztül kér időpontot, rendeli meg a vizsgálatait, 5% kedvezményt biztosítunk a számla végösszegéből.

Vizsgálati csomagjaink 18-27% kedvezményt tartalmaznak.

A felsoroltak közül az első kettő összevonható, azaz törzskártya és elektronikus rendelés esetén a kedvezmény mértéke 15%.

 

Milyen adatokat kell, illetve célszerű megadnia?

A nevén kívül szükségünk van a születési idejére, mert a laborvizsgálatok egy részének normál tartománya életkor függő, ezért a megfelelő referencia értéket csak az életkorának ismeretében tudjuk feltüntetni a leletén.

Nem kötelező, de célszerű megadnia a TAJ számát, mert ennek hiányában a korábbi leleteit sokkal nehezebb megkeresni és a számítógépes rendszerünk automatikusan nem tudja összefésülni azokat, ami a leletek értékelésénél okozhat problémát.

Amennyiben e-mailen szeretné megkapni leletét, szükségünk van az e-mail címére is.

 

Hol és Ki veheti igénybe az OEP finanszírozott ellátás?

A Centrum-Lab tevékenységének egyik része, hogy OEP finanszírozott egészségügyi intézmények laboratóriumait üzemelteti. Az ezekhez tartozó vérvételi helyeken Ön OEP finanszírozott ellátásra akkor jogosult, ha rendelkezik érvényes orvosi beutalóval és az adott laboratórium ellátási területén lakik, vagy az adott egészségügyi intézményben, annak ellátási területén rendelő orvos állította ki beutalóját.

 

Adatkezelés, Személyes adatok védelme

A Centrum-Lab kizárólag olyan személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel, amelyeket Ön önkéntesen bocsát rendelkezésére. Ezen adatokra (különösképpen az alábbi adatokra: név, születési adatok,TAj szám, telefonszám, E-mail cím) az Ön részére nyújtott szolgáltatásaink biztosításához van szükségünk.

Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul a szolgáltatás érdekében történő felhasználásához. A Centrum-Lab a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg az a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.

A Centrum-Lab az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelezi.

 Menü

 Amennyiben 14 év alatti gyermekét szeretné vérvételre hozni,
minden esetben telefonos bejelentkezés szükséges!

 


 ÁLLÁSAJÁNLAT!

8 órás laborasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- laboratóriumi általános- vagy szakasszisztensi végzettség,
- laboratóriumi gyakorlat
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

8 órás segédasszisztens kollégát keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- középiskolai végzettség,
- felhasználói szintű számítógépes ismeret
Munkaidő: napi 8 óra (csúsztatott munkarendben 8-20 h)

Vérvételes kollégákat keresünk
Munkavégzés helye: Bp. Mammut II.
A munkavégzéshez szükséges:
- egészségügyi szakképzettség,
- vérvételi/adminisztrációs gyakorlat
Munkaidő: napi 4/8 óra

4 órás takarító munkatársat keresünk
Munkavégzés: Bp. II. ker. Mammut II.
Munkaidő: 6-10 h

4/6/8 órás szállító kollégát keresünk
Munakavégzés helye: Budapest / Vidék
Munkaidő: 15h - 19h/10h-16h/9h-17h
A munkavégzéshez szükséges:

B Kategóriás jogosítvány
A szállítás személygépkocsival történik

Gyöngyösre keresünk 8 órás laborasszisztens kollégát.
A munkavégzéshez szükséges:

- laboratóriumi általános-, vagy szakasszisztensi végzettség
- laboratóriumi gyakorlat
- vérvételi gyakorlat
Munkaidő: 7-15 h
Gyöngyösre csak olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik vállalni tudják a 24 órás ügyeletet is.


Az állásokra jelentkezni kizárólag fényképes, szakmai önéletrajzzal lehet az info.centrumlab[kukac]synlab.com e-mail címen.
Az e-mail tárgymezőben, kérnénk a megpályázott pozíció megjelölését, valamint szíveskedjenek csatolni a végzettséget igazoló okmányok másolatát és a motivációs levelet - melyben a fizetési igény is szerepel.


Vizsgálat kereső


Közösség

Tanúsítvány

Certop_MIR-IBIR_1-HU.jpg